Survivor: Αυτός θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης
Nikopolis Blog

Survivor: Αυτός θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης

Survivor: Αυτός θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης

Ο Νίκος Γεωργιάδης έχει όλο το παρασκήνιο

Εδώ και καιρό ακουγόταν έντονα πως η Acun Medya είχε κάνει επίσημη πρόταση στον νικητή του πρώτου Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο να παρουσιάσει τον νέο κύκλο του reality.

Η πληροφορία αυτή είχε ποσοστό αλήθειας 100%. Αυτό που δεν ίσχυε ήταν ότι η πρόταση είχε περιοριστεί μόνο σε ένα τηλεφώνημα.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι έγινε όχι ένα, αλλά δύο ραντεβού με τον Ντάνο και την εταιρεία παραγωγής. Τελικά όμως οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία και οι λόγοι δεν ήταν οικονομικοί.

Όπως σωστά είχε ακουστεί από την αρχή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ενδιαφερόταν να συμπαρουσιάσει το παιχνίδι μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφού οι δύο άντρες δεν έχουν επαφές τα τελευταία δύο χρόνια. Η αρχική πρόταση φαίνεται δεν συμπεριλάμβανε το όνομα του Σάκη, δεδομένο που φαίνεται να άλλαξε όμως στη συνέχεια.

Ουσιαστικά δηλαδή αυτό που φαίνεται να προτάθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο ήταν να αντικαταστήσει  τον Γιώργο Λιανό. Όπως μαθαίνουμε, ο πρώτος είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι κάτι τέτοιο δεν ενδιέφερε. Όσο για τον δεύτερο εξακολουθεί να έχει άριστες σχέσεις με την Acun Medya.

Στην αρνητική απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, συνέβαλε και άλλος ένας παράγοντας. Η άκρως δελεαστική πρόταση από τον ΑΝΤ1 να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του σταθμού. Το κομμάτι της υποκριτικής εξάλλου είναι κάτι που ενδιαφέρει αρκετά τον Γιώργο, ο οποίος, μετά τη συμμετοχή του στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» διατηρεί άριστες σχέσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου. Εξάλλου, το ίδιο κανάλι (συγκεκριμένα ο Γιάννης Λάτσιος) του είχε κάνει πρόταση το 2018 να είναι ο πρώτος Έλληνας Bachelor.

Τελικά ο ΑΝΤ1 δεν έβγαλε (σοφά, όπως αποδείχτηκε) ποτέ στον αέρα το πολυσυζητημένο reality και τα δικαιώματα πέρασαν στον Alpha.

Άλλος ένας λόγος που έκανε τον Γιώργο από την αρχή διστακτικό, ήταν και οι υποχρεώσεις του με το μη κερδοσκοπικό, σωματείο «Φύλακας Άγγελος» που έχει ιδρύσει με τον δικηγόρο Τάσο Ντούγκα και τη ραδιοφωνική παραγωγό, Ράνια Κωστάκη. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμα και τα γραφεία τους στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα ο Γιώργος επιβλέπει προσωπικά τις εργασίες που γίνονται εκεί.

Παράλληλα βέβαια, ο Ντάνος βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Νίκο Κοκλώνη. Οι δυο άντρες έχουν ήδη συζητήσει να συνεργαστούν σε διάφορα projects και μάλιστα όχι μόνο τηλεοπτικά…..