Τα #hot και τα #not της Δευτέρας
Nikopolis Blog

Τα #hot και τα #not της Δευτέρας

Τα #hot και τα #not της Δευτέρας

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζει, αποκαλύπτει και διαψεύδει

#HOT Η πιο μυστικοπαθής Ελληνίδα παρουσιάστρια ήταν την τελευταία δεκαετία η Ελένη Μενεγάκη αλλά και το στενό της περιβάλλον. Όλα αυτά ξαφνικά φαίνεται πως άλλαξαν. Ταξίδια στην Αμερική, χολιγουντιανές αμοιβές, προτάσεις από άλλα κανάλια… οι πληροφορίες διαρρέουν ασταμάτητα λίγο πριν λήξει το συμβόλαιό της. Εκείνη όμως απτόητη, πέρασε ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο στα Άχλα με τον άνδρα της ζωής της. Μην ανησυχείς για την Ελένη, έχει λύσει το πρόβλημά της, εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα!

#ΝΟΤ Είναι ένας καλλιτέχνης που απέφευγε πάντα να γίνεται θέμα για την προσωπική του ζωή. Από έχει γίνει γνωστό ότι ο Πάνος Κιάμος χωρίζει με τη σύζυγό του, Ζαχαρούλα. Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση από τα τέλη του 2018, αλλά εκείνος κρατούσε όλο αυτό το διάστημα πολύ στενές σχέσεις με τα παιδιά τους. Δυστυχώς, όπως μαθαίνουμε, οι διαδικασίες του διαζυγίου έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτός πάντως ήταν και ο λόγος που ο καλλιτέχνης αρνιόταν να δώσει συνεντεύξεις ώστε να μην ερωτηθεί για την προσωπική του ζωή.

#HOT Μεγάλη ανατροπή στο πολυαναμενόμενο Just The Two of Us. Θα με κυνηγάει ο Κοκλώνης αν τα αποκαλύψω όλα όμως! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει μια αποχώρηση στην επιτροπή και μια είσοδος- έκπληξη. Πρόκειται για μεγάλο γυναικείο όνομα. Αυτό μόνο προς το παρόν! Η λαμπερή πρεμιέρα προγραμματίζεται στα τέλη του μήνα.

#ΝΟΤ Νομικές διαστάσεις ενδέχεται να πάρει η διαμάχη του Νίκου Οικονομόπουλου με το «Κέντρο Αθηνών»- ενδιαφέρον πάντως έχει ότι κάποιοι εργαζόμενοι της επιχείρησης αρνήθηκαν να υπογράψουν την επίμαχη -επιθετική- δήλωση εναντίον του τραγουδιστή. Όσο για το επόμενο βήμα του καλλιτέχνη, μέχρι σήμερα δεν έχει κλειστεί κάποια συμφωνία με άλλον επιχειρηματία, προτάσεις όμως έχουν υπάρξει αρκετές.

#HOT Ο Τάκης Ζαχαράτος που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο «Παλλάς» και αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι διάσημες παρουσίες δεν έλειψαν από τις πρώτες θέσεις. Παρασκευή η Καινούργιου, Σάββατο η Σκορδά, Κυριακή ο Λιάγκας! Όσο για τον πολυσχιδή Τάκη, έχει δεχτεί  πρόταση να πάει τη sold out παράστασή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και το σκέφτεται σοβαρά. Μια μικρή πικρία για τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Μελίνα Ασλανίδου, που είχαν παρεξηγηθεί με τη σάτιρά του, την έβγαλε πάντως. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να βλέπεις να υπερτονίζονται σε μια σκηνή όσα θα ήθελες να μείνουν ασχολίαστα!