Τα #hot και τα #not της εβδομάδας
Nikopolis Blog

Τα #hot και τα #not της εβδομάδας

Τα #hot και τα #not της εβδομάδας

Ο Νίκος Γεωργιάδης αξιολογεί, επισημαίνει και αποκαλύπτει

#hot Γιάννης Λάτσιος: Η τηλεοπτική επιστροφή του μπροστά από τις κάμερες είναι (σχεδόν) γεγονός.

#not Χάρης Ρώμας. Ένας τόσο ευγενής και ταλαντούχος άνθρωπος δεν χρειάζεται να υποτιμάει (έστω και άθελά του) άλλες σειρές. Η αρχή έγινε με το «Λόγω Τιμής» και χτες με τις υπόλοιπες σειρές του ΑΝΤ1 που σημειώνουν χαμηλότερα νούμερα από τη δική του (εκτός φυσικά από τις «Άγριες Μέλισσες».

#hot Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αυθόρμητη δήλωσή της για τον άνδρα που «έχασε» κάποτε από την Όλγα Τρέμη έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Όνομα δεν είπε, αλλά πολλοί γνωρίζουν ότι αναφερόταν στον κύριο Σπύρο Καπράλο, ο οποίος διατηρεί σχέση πλέον με την κυρία Αμαλία Βαρδινογιάννη.

#not Η πλειοψηφία των κοριτσιών του My Style Rocks. Μελετημένες απομιμήσεις Ραμόνας χωρίς όμως το ιδιαίτερο στυλ της. Στο πρώτο Gala πάντως καλεσμένος θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς.

#hot Κυριάκος Μητσοτάκης (και οι σύμβουλοί του). Η επιλογή μιας γυναίκας (και ειδικά της συγκεκριμένης) για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν άλλη μία υπέρβαση που ενισχύει το προφίλ του. Άνθρωποι του κόμματος εξάλλου μου έλεγαν εδώ και μία εβδομάδα ότι, σε αντίθεση με όσα είχαν διαρρεύσει, δεν είχε σκοπό να προτείνει τον κύριο Παυλόπουλο.

#not Ποιος νεαρός πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» απαίτησε 5.500 ευρώ για ένα διαφημιστικό post στο Instagram- και φυσικά δεν πήρε τη δουλειά;

#hot Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Η επιστροφή της στον ΣΚΑΪ, έστω και σε άλλο πόστο, μόνο καλό θα κάνει στο κανάλι του Φαλήρου. Η εμπειρία, εξάλλου, καλό είναι να αξιοποιείται και όχι να λησμονείται…

#not Χάρης Βαρθακούρης: Γιατί τέτοια απαξιωτική αντίδραση που ο δημοσιογράφος του «Ευτυχείτε» μπέρδεψε την επιτυχία του «Βράδια αξημέρωτα» με το ομότιτλο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη;

#hot Μαρία Μπακοδήμου: Όπως και στην περίπτωση της Μαρίας Μπεκατώρου, έτσι κι εδώ, μια χαρισματική προσωπικότητα κάνει απόλαυση την παρακολούθηση ενός τηλεπαιχνιδιού. Αξίζει μια ευκαιρία στο «Ένας για όλους».

#not Αλέξης Γεωργούλης. Αναφαίρετο δικαίωμά του φυσικά να δουλέψει ξανά στην τηλεόραση αλλά σίγουρα δεν μπορεί να εκπλήσσεται και από τις έντονες αντιδράσεις (και από το κόμμα του). Εξάλλου στην Ευρωβουλή πιο καλές σχέσεις διατηρεί με τους ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων παρά με εκείνους του ΣΥΡΙΖΑ.

#hot Η ταινία «1917». Ο Σαμ Μέντες παραδίδει μαθήματα σκηνοθεσίας. Και φαν των πολεμικών ταινιών να μην είσαι, εδώ ο χρόνος κυλάει σαν νερό.