«Τα like και τα dislike της εβδομάδας»
Nikopolis Blog

«Τα like και τα dislike της εβδομάδας»

«Τα like και τα dislike της εβδομάδας»

Ο Νίκος Γεωργιάδης παρακολουθεί και σχολιάζει

Το πρώτο like της εβδομάδας στην Ιωάννα Μαλέσκου. Αν και το κοινό είχε υποδεχτεί πέρσι πιο θερμά τον Γιώργο Λιάγκα (είχε αγγίξει το 20% στο δυναμικό κοινό), η Ιωάννα ήταν -αναμενόμενα- αξιόλογη- από την ομάδα της ξεχωρίζει μέχρι στιγμής ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που έρχεται με φορά από τη Ναταλία Γερμανού.

Dislike όμως στο πλατό της. Πολύ ροζ για τα γούστα μας- σε αποχρώσεις που αν δεν κάνω λάθος είχε «παίξει» πριν από πολλά χρόνια η αυθεντική Μενεγάκη.

Το πρόβλημα που μπορεί να έχει η Μαλέσκου είναι αν το κανάλι επιλέξει να κρατήσει την ίδια γραμμή με πέρσι απαγορεύοντας να προβάλλονται αποσπάσματα από επιτυχημένες εκπομπές άλλων καναλιών.

Προς το παρόν το Big Brother, βέβαια, πάει καλά. Και εδώ έρχεται το δεύτερο like, στο τηλεοπτικό σπίτι και τις επιλογές παικτών που έχουν να δώσουν τροφή στο άμεσο μέλλον. Ήδη ξεχώρισαν τα πρώτα πρόσωπα και οι εντάσεις ξεκίνησαν πολύ νωρίς.

Dislike όμως στην επιλογή του παίκτη από την Κρήτη, που ξεσήκωσε δικαίως τα social media- στο χέρι του καναλιού, του μοντέρ και των συμπαικτών του είναι αν θα τον αφήσει να εκτεθεί όπως του αξίζει ή αν εκείνος καταλάβει την γκάφα του και προστατεύσει τον εαυτό του.

Από την άλλη o ΣΚΑΪ, προβάλλει αμέσως μετά το BB, το Pose του υπερταλαντούχου Ryan Murphy (άλλο ένα like εδώ), που περνάει τόσο βροντερά μηνύματα υπέρ της διαφορετικότητας δίνοντας στο κανάλι ένα καλό επιχείρημα απέναντι στις επιθέσεις. Dislike στην ώρα προβολής που είναι απαγορευτική για το ευρύ κοινό, αλλά η σειρά υπάρχει διαθέσιμη και στην πλατφόρμα του Netflix για όποιον θέλει να τη δει. Να σας πως εδώ πως η μητέρα μου την ανακάλυψε και την έβλεπε φανατικά πριν από μένα!

Ούτε like ούτε dislike στον Χάρη Βαρθακούρη ως παρουσιαστή. Η άνευρη πρεμιέρα του BB ήταν μαγνητοσκοπημένη οπότε οφείλουμε να περιμένουμε το πρώτο live της Παρασκευής για να κρίνουμε αντικειμενικά.

Like στην απόφαση του Alpha να δεχτεί πίσω τον Δημήτρη Παπανώτα, o οποίος ξεκάθαρα δεν πέρασε καλά πέρσι στον ΣΚΑΪ (όπως κανείς από την τηλεοπτική του παρέα). Σίγουρα φέτος ο Δημήτρης, με τον οποίο δεν συμφωνούσα σε πολλά πέρσι αλλά σεβόμουν την άποψή του, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Dislke στην απόφαση του ΣΚΑΪ να κρατήσει τον Γιώργο Λιάγκα στο σπίτι του πληρώνοντάς τον αδρά (α, ρε Γιώργο τις διακοπές σου να έκανα!). Αφού έχεις πάρει ένα παρουσιαστή πολυεργαλείο με διετές συμβόλαιο και έχεις δεχτεί ρήτρες που έδειξαν ότι τον ήθελες πολύ) φρόντισε με έναν τρόπο να τον αξιοποιήσεις. Στην πραγματικότητα αυτός πρέπει να τους ευχαριστεί γιατί κάνοντάς του ό,τι τον έκανε πρόπερσι ο ΑΝΤ1, του δίνουν πόντους συμπάθειας.

Like στην Τζένη Μπαλατσινού που, όπως η κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη, πήρε την απόφαση να χαρίσει ένα  παιδί στον σύντροφό της, που δεν είχε αποκτήσει δικό του, σε μια ηλικία που το ρίσκο είναι σαφώς μεγαλύτερο. Όπως και η Ελένη, έτσι και η Τζένη, είχε τρία παιδιά από τον πρώτο γάμο, και μάλιστα δύο κορίτσια και ένα αγόρι!

Dislike σε άκομψα, τουλάχιστον, σχόλια που συνόδευσαν την γλυκιά ανακοίνωση του ζευγαριού. Ποιος σας έβαλε μάνατζερ στο σπίτι του καθένα; Πραγματικά εξοργίζομαι όταν η κακία περισσεύει από ανθρώπους που σίγουρα δεν είναι χαρούμενοι με τη δική τους ζωή- και αυτό είναι κάπως ανακουφιστικό. Γιατί όταν είσαι καλά μέσα σου, απλά δεν έχεις λόγο φθονείς την ευτυχία των άλλων.

Quiz : Ποιο γνωστό και αρκετά συζητημένο ζευγάρι πιάστηκε κυριολεκτικά μαλλί με μαλλί στο Facebook λόγω ζήλιας αλλά τα posts κατέβηκαν σε χρόνο dt;