Θάρρος ή αλήθεια;
Nikopolis Blog

Θάρρος ή αλήθεια;

Θάρρος ή αλήθεια;

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου κάνει – εκτός απροόπτου- πρεμιέρα η Άννα Βίσση στο Hotel Ermou, ενώ αυτό το Σάββατο ολοκληρώνει και τις sold out εμφανίσεις της στο club Barbarella της Θεσσαλονίκης.  Αμέσως μετά θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει τα 35α γενέθλια της κόρης της, Σοφίας.

Έναν μόλις μήνα μετά την πρεμιέρα, κατεβαίνει η παράσταση «Αν δεν υπάρχει, δεν το έχω βρει ακόμα» με τη Μαρία Λεκάκη και τον Μάκη Παπαδημητρίου στο θέατρο «Βρετάνια». Στη θέση της ανεβαίνει ξανά η περσινή επιτυχία του τελευταίου, «Πέτρες στις τσέπες του» παρέα με τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Όσο για τη Μαρία Λεκάκη – γνωστή για την επίμονη άρνησή της να δίνει συνεντεύξεις-, ξεκινάει γυρίσματα για νέα σειρά του ΑΝΤ1, χιλιανής προέλευσης.

Γενικά η σεζόν για τα θέατρα φέτος δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Στις δικαστικές αίθουσες πιστεύουν πλέον αρκετοί ότι θα συνεχιστεί  η δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τις «Θεατρικές Σκηνές». Μεγαλύτερος χαμένος τελικά ίσως βγαίνει το κοινό, που θα απολάμβανε στη σκηνή του Παλλάς έναν τόσο ταλαντούχο καλλιτέχνη που κάποιες φορές μοιάζει να αδικεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Νέος Γενικός Διευθυντής του Party 104 FM αναλαμβάνει ο Θέμης Γεωργαντάς. Στο δυναμικό του σταθμού ανήκει πλέον και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή μας, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον ίδιο σταθμό με την Αντωνία Καλλιμούκου, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε πως γνώριζε από την πρώτη στιγμή για την είσοδο των Εισβολέων στο Nomads, αφού οι κανόνες του παιχνιδιού αναφέρουν ότι οι ομάδες είναι τρεις και όχι δύο.

Ποια όμορφη κοσμική νεαρή κυρία πρόδωσε την -κρυφή μέχρι τότε-  εγκυμοσύνη της διάσημης κολλητής της, τηλεφωνώντας σε διευθυντικό στέλεχος περιοδικού προκειμένου να έχει η ίδια προνομιακή μεταχείριση από το ίδιο έντυπο;

Τι συμβαίνει με το La Banda; Πολλά ακούγονται αλλά δεν επιβεβαιώνονται ακόμα επίσημα…

Στο Open πάντως ο μοναδικός που κερδίζει εύκολα το κοινό είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Σε μεγάλη φόρμα μαθαίνω ότι ήταν και στα γυρίσματα με τον Νίκο Κοκλώνη στο Celebrity Travel στο Σάο Πάολο (Σάββατο, 20.00).  Αντιθέτως, δύσκολα πολύ τα πράγματα για την εκπομπή της αγαπημένης μου Ελένης Τσολάκη που δεν ευνοείται ούτε από το βελτιωμένο lead in της Ελένης Μενεγάκη, η οποία με τη σειρά της έχει ευνοηθεί από το «μαύρο» του Mega εκείνη την ώρα.

Διαψεύδει το Star όσα ακούστηκαν από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1  για «νέα γυναίκα κριτή» στον τρίτο κύκλο του Master Chef.

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός και σκηνοθέτης κοιμόταν σε όλο το δεύτερο μέρος της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που έκανε επίσημη πρεμιέρα την Τρίτη που μας πέρασε;

Το γραφείο Tύπου του Open αναλαμβάνει η Σόνια Καζόνι, που αποχώρησε από τη διεύθυνση του περιοδικού People. Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη συνάδελφο με 20χρονη επιτυχημένη πορεία στα Media και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.