«Τι έχει η Ηλιάνα και η Καινούργιου που δεν έχει η Μαλέσκου;»
Nikopolis Blog

«Τι έχει η Ηλιάνα και η Καινούργιου που δεν έχει η Μαλέσκου;»

«Τι έχει η Ηλιάνα και η Καινούργιου που δεν έχει η Μαλέσκου;»

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζει, επιβεβαιώνει, διαψεύδει και αποκαλύπτει για λογαριασμό του Znews

Τελειώνει και αυτός ο μήνας και έχουμε μπει ουσιαστικά στην τελική ευθεία της σεζόν και ήδη γίνεται λόγος για νικητές και χαμένους. Αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα έπρεπε να ανήκει σε αυτούς και η Μαλέσκου- ειδικά με την επιτυχία του Survivor που εξαργυρώνει τον τελευταίο καιρό- θα έπρεπε να είναι στους νικητές, σωστά; Όχι, αν με ρωτάτε. Η Ηλιάνα έπεσε «θύμα» πολλών λαθών για τα οποία δεν ευθυνόταν η ίδια, αλλά κατάφερε να διασωθεί και, κυρίως, να μη το βάλει κάτω. Με κέρδισε η Ηλιάνα. Ακόμα και με τα λάθη της.

Αντιθέτως η Ιωάννα νιώθω ότι δεν μας άφησε να τη γνωρίσουμε πραγματικά, να γίνει φίλη μας. Γιατί στην ψυχαγωγία, τον παρουσιαστή θες να τον βάλεις σπίτι σου. Θες να τον δεις έξω και να τον αγκαλιάσεις. Την Ιωάννα δεν θα μπορούσα ποτέ να την «αγκαλιάσω»-ακόμα και χωρίς κορονοϊό- γιατί φοβάμαι ότι θα μου έκανε αυστηρή παρατήρηση. Δυσκολεύομαι να εντοπίσω ίχνη αυθορμητισμού επάνω της, ακόμα και όταν ξεκινάει χωρίς λόγο να λικνίζεται αισθησιακά στην εκπομπή της και μετά να μπαίνει πάλι στον ρόλο της τηλεοπτικής μας δασκάλας. ‘

Όταν γνώρισα την Ηλιάνα- είχαμε βρεθεί να τρώμε μεταμεσόνυχτια σουβλάκια- είδα τον ίδιο άνθρωπο που βλέπω στην τηλεόραση. Η Ιωάννα, που δεν έχω γνωρίσει από κοντά, νομίζω- και ελπίζω- ότι μπορεί να έχει πιο ενδιαφέρον στη ζωή της από ότι στην τηλεοπτική παρουσία της με τα υπέροχα, βεβαίως βεβαίως, ελληνικά της για τα οποία δείχνει πολύ περήφανη. Ίσως να αλλάξει η εικόνα μας για εκείνη όταν αποκτήσει ενδιαφέρον η προσωπική της ζωή. Γιατί, κακά τα ψέματα, τηλεστάρ, έστω και εγχώριος, δεν γίνεσαι ποτέ, αν το κοινό δεν σε δει να ερωτεύεσαι.

Από την άλλη η Ηλιάνα είναι μια περίπτωση που έγινε διάσημη ουσιαστικά μόλις μάθαμε ότι ήταν κορίτσι του Αργυρού- άσχετα αν δεν το επιβεβαίωσε ποτέ κανείς τους. Μετά συμμετείχε σε μια υπερ- επιτυχημένη εκπομπή ως πρώην top model- που δεν ήταν ποτέ, αλλά δεν πειράζει, έκανε καλά τη δουλειά της ως κριτής- μετά μάθαμε για έναν μυστικό γάμο στην Αμερική, που πάλι δεν επιβεβαίωσε ποτέ, τα έφτιαξε με τον Snik, ήρθε σε κόντρα με την Καγιά, οπότε με τον έναν ή άλλον τρόπο, βρισκόταν πάντα στον αφρό της ελαφριάς επικαιρότητας.

Η Ιωάννα, ακούγαμε πριν έρθει ακόμα, ότι είχε σχέση σοβαρή στην Κρήτη, που της δυσκόλευε τη μετακόμιση στην Αθήνα, αλλά τον τυχερό δεν τον είδαμε ποτέ. Γενικά το πιο «συναρπαστικό» πράγμα που μάθαμε για εκείνη ήταν ότι είχε πάει μικρή στα Καλλιστεία, άντε και ότι δεν έμοιαζε πολύ παλιά με την Ιωάννα του σήμερα- σιγά το πράγμα, τα απενοχοποίησε αυτά χρόνια πριν η Κατερίνα Καινούργιου.

Γιατί η Κατερίνα, πότε νομίζετε ότι μπήκε πρώτη φορά στην καρδιά της μέσης Ελληνίδας; Όταν περιέγραφε δακρυσμένη στην Ελένη Μενεγάκη πώς την είχε αφήσει ο τότε σύντροφός της και εκείνη της κρατούσε το χέρι και την παρηγορούσε. Θυμάμαι τότε, μετά την εκπομπή, εκείνη δεν αισθανόταν καλά που είχε αφήσει τα συναισθήματά της να διαπεράσουν τον φακό- ήταν όντως πάρα πολύ στεναχωρημένη τότε- και εγώ της εξηγούσα πως αυτό που μόλις είχε συμβεί ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για να σπάσει επιτέλους η αλαβάστρινη, και όχι τόσο ενδιαφέρουσα, εικόνα της. Γιατί ήταν αληθινό. Τα εκατοντάδες μηνύματα που είχε πάρει τότε από τις γυναίκες που είχαν ταυτιστεί μαζί της ήταν τουλάχιστον εμψυχωτικά. Είχε γίνει αυτό που λένε οι Αμερικάνοι, household name. Και από τότε δεν μας απογοήτευσε ποτέ, ζήσαμε- ή νομίζαμε ότι ζήσαμε- τη ζωή της όλοι μαζί. Γιατί η αμερικανιά της υπόθεσης είναι το κοινό να νομίζει ότι ξέρει τα πάντα για σένα και εσύ να φροντίζεις να τροφοδοτείς όσα χρειάζεται ώστε να διατηρείς το ενδιαφέρον του- βλέπε Ελένη Μενεγάκη, πρώτη (τηλε)διδάξασα, αφού στην Ελλάδα το παιχνίδι αυτό το έπαιξε πρώτη αριστοτεχνικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μιας και είπαμε για το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ- αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος νικητής της σεζόν- δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά η μισή πρωινή ζώνη έχει γίνει ένα απέραντο Survivor Panorama. Δεν χρειάζεται να ξενυχτήσεις, θα τα δεις όλα το πρωί και θα στα αναλύσει εξονυχιστικά ο Γκουντάρας, ο Πουλόπουλος και η Πολυκάρπου. Χαλάνε τον φαν τα spoiler, αλλά ο ΣΚΑΪ, σε αντίθεση με άλλα κανάλια, αφού δεν επηρεάζονται αρνητικά τα νούμερα, δεν έχει μοιράσει εξώδικα.  Το προσπαθούνε και εκεί στον ΑΝΤ1 αλλά είναι υποχρεωμένοι να προωθούν πρώτα τη δική τους «Φάρμα» και αυτό δεν τους βοηθάει.

Τι και αν έμεινε φέτος εκτός τηλεόρασης, άσχετα αν την είχαν κυνηγήσει όλα τα reality, η Βίκυ Κάβουρα δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Σχεδιάστρια μόδας «δηλώνει» πλέον, και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως την πρώτη σειρά από σέξι μαγιό και εσώρουχα. Και αν νομίζετε ότι απλά βάζει την υπογραφή της, κάνετε λάθος, αφού το νέο της εγχείρημα την έχει απορροφήσει τελείως και όλα τα σχέδια είναι δικά της. I-crab (μτφ «καβούρι») θα λέγεται η σειρά. Όσο για τα δημοσιεύματα που μιλάνε για επανασύνδεση με τον Νίκο Οικονομόπουλο, μας τα διαψεύδει κατηγορηματικά. Οι δυο εξακολουθούν πάντως να μένουν στην ίδια περιοχή (Βούλα) και να μοιράζονται τον ίδιο προσωπικό γυμναστή!

Και ένα κουιζάκι για το καλό: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι για να κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού; Κοστίζει κάτι παραπάνω εκεί, αλλά αν έχεις ισχυρούς φίλους όλα γίνονται! Έτσι λοιπόν, μετά τον τουρισμό στα Εμιράτα για πλαστικές επεμβάσεις, έχουμε πλέον και τον τουρισμό εμβολιασμού! Έχουν λέει εκεί κάτι κλινικές «ανάρρωσης» που κάνουν το Φορ Σίζονς να κοκκινίζει από ντροπή.