To gossip top 10 της ημέρας
Nikopolis Blog

To gossip top 10 της ημέρας

To gossip top 10 της ημέρας

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, διαψεύδει και αξιολογεί!

#1 Δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Χάρης Βαρθακούρης για την παρουσίαση του Big Brother, όπως ακούστηκε, αλλά μεταξύ μας όλα είναι θέμα ημερών. Με τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Χάρη όμως ποτέ δεν ξέρεις!

#2 Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Βαλάντη ότι ζήτησε να του δώσουν την πιο ατάλαντη παρτενέρ στο Just The Two of Us του Νίκου Κοκλώνη στο Open. Αυτό που ΔΕΝ γνώριζε όμως είναι ότι του προορίζουν τη Νικολέττα Καρρά η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε…. μιούζικαλ στο θέατρο Βεργίνα της Θεσσαλονίκης!

#3 Στο ΕΣΡ καλείται να εμφανιστεί το Star την προσεχή Τρίτη μετά από δεκάδες καταγγελίες τηλεθεατών για το Next Top Model. Λέτε να έχουμε κι εδώ βαρύ πρόστιμο;

#4 Πολύς ντόρος γίνεται για την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση. Την ίδια στιγμή οι βασικές πρωταγωνίστριες δηλώνουν πλήρη άγνοια, ενώ οι δημιουργοί Ρήγας – Αποστόλου έχουν ήδη συζητήσει με τρεις θεατρικούς παραγωγούς.

#5 Την προσεχή Δευτέρα και την Τρίτη θα γίνουν έξτρα γυρίσματα για το My Style Rocks, προκειμένου να βγουν μια εβδομάδα μπροστά στα επεισόδια ώστε να γίνεται πιο άνετα το μοντάζ. Η απόφαση αυτή της τελευταίας στιγμής έχει φέρει αναστάτωση σε όλη την ομάδα και φυσικά τις παίκτριες που δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν ρούχα!

#6 Συνεχίζονται, μου λένε, οι επαφές της Ελεάννας Τρυφίδου με το Open. Εξάλλου, με την έλευση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο κανάλι δεν αποκλείεται να ελευθερωθεί μία θέση αρχισυνταξίας μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού η πιο στενή της συνεργάτιδα ανήκει φέτος στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου.

#7 Η μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η συνεργασία του Γιώργου Σαμπάνη και της (εμφανώς αδυνατισμένης) Καίτης Γαρμπή στο «Έναστρον» έφερε και προτάσεις για συνέχισή της στη Θεσσαλονίκη. Από Σεπτέμβρη μάλλον…

#8 Ο Αντώνης Ρέμος συμφώνησε για το του χρόνου με τον όμιλο Μαροσούλη μετά από δυο δεκαετίες στον όμιλο Παπαθεοχάρη; Αν ισχύει αυτή η είδηση, έχουμε μεγάλη ανατροπή στη νυχτερινή Αθήνα -και δεν θα είναι η μόνη, αφού ήδη “ψήνονται” μεγάλες μεταγραφές για τον χειμώνα.

#9 Δεν χάρηκε πολύ, λένε, η Μιμή Ντενίση με την απόφαση του ΑΝΤ1 να κάνει τα γυρίσματα του YFSF τις Τετάρτες με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Το κανάλι όμως ήθελε πολύ τον Δημήτρη Σταρόβα, που είχε Δευτέρα και Τρίτη θέατρο…

#10 Και ένα κουίζ για το τέλος: Ποιο παντρεμένο ζευγάρι νέων και ωραίων πρωταγωνιστών έφτασε στα όρια του διαζυγίου εξαιτίας των εξωσυζυγικών του ατοπημάτων; Μάλιστα πιο σοβαρή ήταν η παράνομη σχέση της συζύγου με γοητευτικό συνάδελφό της!