«Το περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ στο Survivor και το χρυσό deal της Ελένης Μενεγάκη»
Nikopolis Blog

«Το περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ στο Survivor και το χρυσό deal της Ελένης Μενεγάκη»

«Το περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ στο Survivor και το χρυσό deal της Ελένης Μενεγάκη»

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, σχολιάζει, επιβεβαιώνει και διαψεύδει για λογαριασμό του Znews

Είστε και εσείς από εκείνους που περιμένουν να δουν κάθε Παρασκευή το House of Fame για τις επικές ατάκες του Φοίβου; Πάντως η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, ευνόησε και το Big Brother αφού πλέον ο σταθμός πήρε τα δικαιώματα για τη χρήση του αυθεντικού μουσικού σήματος που είχε σημαδέψει το πρώτο λανσάρισμα του reality στην Ελλάδα. Όσο για τον πρώτο παρουσιαστή του, Ανδρέα Μικρούτσικο, που σας έχω ξαναπεί από εδώ πόσο εκτιμώ και θαυμάζω, θεωρώ ότι ήταν λίγο παραπάνω αυστηρός με την Ελένη Φουρέιρα.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί να δω μια τραγουδίστρια να παρουσιάζει ένα μουσικό show, όσο άλλου είδους εκπομπές που απαιτούν μεγαλύτερα αντανακλαστικά. Αν θα μπορούσε να το κάνει κάποιος καλύτερα; Πολύ πιθανό, αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Υπάρχουν βέβαια και οι λαμπρές εξαιρέσεις, πως η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι για τον Τσαλίκη ως παρουσιαστή του Big Brother. Άλκηστη Μαραγκουδάκη μου μυρίζει εδώ, εκείνη δηλαδή που τον είχε πιστέψει- μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά- ως παρουσιαστή στα χρόνια του Alpha.

H είδηση του χωρισμού του Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου, κανέναν δεν εξέπληξε. Εξάλλου αν έχετε προσέξει στο τρέιλερ συμμετοχών για τον δεύτερο κύκλο, το πρόσωπό του δεν υπήρχε σε κανένα πλάνο….

Πάμε τώρα στη «Σνίκενα», όπως την αποκαλεί ο φίλτατος Ουγγαρέζος, που είπε να τρολάρει λίγο την είδηση για τα βαριά σύννεφα στη σχέση της με τον Snik (και όχι χωρισμό), χωρίς όμως να τη διαψεύσει. Συνάδελφοι αγαπημένοι, την προσοχή σας, λέτε αν δεν ήμουν σίγουρος γι’ αυτό που έγραφα, θα έβαζα την υπογραφή μου; Λέτε και οι φίλοι εκεί στο «Πρωινό» να το αναπαρήγαγαν έτσι αψήφιστα; Κάτι δεν θα τσέκαραν και εκείνοι;  Και τελοσπάντων, μακάρι να τα βρει το ζευγάρι στο τέλος αν είναι για καλό τους. Εμείς θέλουμε να είναι όλοι καλά γιατί δεν είμαστε poopόψυχοι. Το καλό με την εμπειρία σε αυτή τη δουλειά είναι ότι σε προστατεύει από παρορμητικές αντιδράσεις. Και επειδή όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε σε αυτό τον χώρο, δεν αξίζει να τρώμε τα μουστάκια μας για ένα gossip.

Μιας και είπα για τον Ουγγαρέζο, κάνω δημόσια έκκληση στην Ελένη- μας, να τον σκεφτεί σοβαρά του χρόνου στην τηλεοπτική της παρέα- συγγνώμη Γιώργο, συγννώμη Φαίη. Βάλε Ελένη μου και μια Ζαρίφη δίπλα και δεν θα έχεις εκπομπή, το καφέ της χαράς θα έχεις. Καλό παιδί ο Δημητρός και προκομένο- λίγο τσαντίλας και πολύ Παναθηναϊκός μας βγήκε μόνο- αλλά έχει και το χιούμορ του και τα ωραία ελληνικά του και ξέρει πολύ καλά να σηκώνει την ασπίδα του για την πυργοδέσποινά του.

Η, δε, Ελένη μας, έκανε την έκπληξη νωρίς. Τρεις μήνες κράτησαν οι συζητήσεις, όχι αστεία. Και όταν σε λένε Μενεγάκη μιλάς μόνο με την ιδιοκτησία, με την οποία είχες έτσι κι αλλιώς σχέσεις αλληλοεκτίμησης. Όταν οι διαπραγματεύσεις κρατάνε τόσο πολύ, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι δύσκολο να ναυαγήσουν. Γι’ αυτό και ήμουν επιφυλακτικός σε προηγούμενη ανάρτησή μου για το θέμα. Τελικά όμως, οι συναστρίες έδωσαν το μήνυμα και τo deal της χρονιάς έγινε. Όσο για τις αμοιβές της, εκεί τα πράγματα είναι πιο σύνθετα αφού δεν μιλάμε μόνο για ένα σταθερό μισθό αλλά και για υψηλά ποσοστά από τις χορηγίες που τινάζουν τη -Μega- μπάνκα (με την καλή έννοια).

Χρυσό το deal και του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1, αφού εκτός από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», θα παρουσιάζει λένε και το τηλεπαιχίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και το late night show του. Αφού του τα προτείνουν, όχι να πει ο άνθρωπος; Πάντως το σενάριο που θέλει Μαρία Μπεκατώρου στην επιτροπή του ΕΕΤ, προς το παρόν το ξεχνάτε.

Πάμε τώρα στο καλό που το άφησα για το τέλος και έχει να κάνει με το Survivor και το περιβόητο περιστατικό με τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά. Αυτό λοιπόν που είχαν μάθει τότε οι παίκτες ήταν ότι υπήρξε περιστατικό χειροδικίας με ντόπιο φύλακα που προσπάθησε- προφανώς- να τους εμποδίσει να το σκάσουν. Αυτό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες ήταν ότι ο ίδιος ο Ατζούν, όταν έμαθε για το γεγονός, έγινε τουλάχιστον έξαλλος.  Συγκέντρωσε λοιπόν αμέσως και τις δυο ομάδες μιλώντας τους σε πάρα πολύ αυστηρό ύφος, καμία σχέση με αυτό του Άγιου Βασίλη που μοιράζει ακριβά δώρα! Ένα από τα πράγματα που τους είπε τότε ήταν ότι μπορεί το παιχνίδι να γνωρίζει επιτυχία στην Ελλάδα αλλά κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν θα έδινε άλλη ευκαιρία. Ο πρώτος μάλιστα που του απολογήθηκε τότε ήταν ο Κρις.