«Του unfollow το ανάγνωσμα»
Nikopolis Blog

«Του unfollow το ανάγνωσμα»

«Του unfollow το ανάγνωσμα»

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, σχολιάζει, διαψεύδει και επιβεβαιώνει!

Πάσχα ήταν και πέρασε! Ένα Πάσχα που θα το θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή, με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να ζήσουμε ποτέ κάτι παρόμοιο.

Ένας μίνι σάλος προκλήθηκε με το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου στη Βίκυ Καγιά μέσα στην καραντίνα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η συγκεκριμένη κίνηση είχε γίνει αρκετό καιρό πριν, αλλά δεν το είχε προσέξει κανείς.

Πιο σοβαρό σάλο βέβαια προκάλεσε η είδηση για τη δομή μεταναστών στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας” στο Κρανίδι– που στην πραγματικότητα βρίσκεται δίπλα στο Πόρτο Χέλι, στον δρόμο που το ενώνει με την Ερμιόνη- λίγες εκατοντάδες μέτρα βρίσκονται μάλιστα οι βίλες πολλών από τους πιο πλούσιους Έλληνες.

Οι αιτούντες άσυλο που διαμένουν εκεί, όπως μου μεταφέρουν οι περίοικοι΄, κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό σε όλη την περιοχή κατά ομάδες, γεγονός που έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία στην περιοχή.

Δεν είναι δουλειά μου να αφήσω αιχμές για κανέναν, απλά παρατηρώ κι εγώ πόσες χιλιάδες άνθρωποι νοσούν χωρίς να το γνωρίζουν ανάμεσά μας, αφού και το πρώτο κρούσμα εκεί ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία.

Σήμερα στο «Μεσημέρι ΣΚΑΪ» είχαμε καλεσμένο μέσω skype τον Γιάννη Μπέζο. Ο καταξιωμένος ηθοποιός είπε κάποια στιγμή ότι δεν του αρέσει να βλέπει συναδέλφους του να βγαίνουν στην τηλεόραση και να μεμψιμοιρούν για την κατάσταση που βιώνουμε.

Η αλήθεια είναι όμως ότι πέρα από τους λίγους ηθοποιούς που έχουν μια μεγάλη οικονομική άνεση και μπορούν να περνούν την καραντίνα χωρίς να αγχώνονται, είναι και πάρα πολλοί συνάδελφοί τους που ζούσαν με έναν βασικό μισθό από το θέατρο -ή ακόμα χειρότερα, ήταν ήδη άνεργοι- και αυτή την περίοδο δεν έχουν, κυριολεκτικά να φάνε. Και το κακό είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν ούτε άλλες δουλειές αυτή την εποχή….

Χτες στην εκπομπή αποκαλύψαμε τον πρόσφατο χωρισμό της Κατερίνας Δαλάκα με τον 34χρονο περιζήτητο εργένη, Δημήτρη Φιντιρίκο- οι δυο τους ήταν ξανά ζευγάρι πριν από έξι χρόνια. Ο τελευταίος πέρασε το Πάσχα χωρίς εκείνη, αφού οι δυο τους έδωσαν (οριστικό;) τέλος στη σχέση τους τη Μεγάλη Εβδομάδα και εκείνη έφυγε από την πολυτελή του κατοικία στο Πανόραμα Βούλας όπου έμενε μαζί του από την αρχή της καραντίνας.

Ποιος άλλος γνωστός αθλητής όμως βρισκόταν σε αυτό το σπίτι; Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού, όπως φάνηκε και από μια φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram του- μεγάλο αθλητικό site δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία γράφοντας ότι ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής, που ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πέρασε το Πάσχα στην πατρίδα του τη Σερβία!

Nikola Milutinov/Instagram

Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουν ξανά για γυρίσματα στο Just The 2 of Us, στον ΑΝΤ1 το σκέφτονται ακόμα για το Your Face Sounds Familiar, ετοιμάζονται σιγά σιγά να πάρουν θέσεις και στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ. Ο κόσμος έχει ανάγκη από ψυχαγωγία και αυτό φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που δεν είναι πλέον το ίδιο υψηλά στην Ενημέρωση.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποφάσισε να απευθυνθεί ο Πέτρος Κωστόπουλος αφού ο άγνωστος άντρας (ή και γυναίκα, όπως διαισθάνεται ο ίδιος) που έφτιαξε ψεύτικο προφίλ στο Instagram με το όνομά του, έκανε ερωτικές προσεγγίσεις σε γυναίκες που ακολουθούσε ή ακολοθούσε ο Πέτρος στο Instagram, κάποιες από τις οποίες είναι ευρέως γνωστές.

Ανάμεσά τους, η σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή, η οποία στην αρχή τον κάλεσε από ευγένεια να φάνε όλοι μαζί στο σπίτι για να πάρει την απάντηση από τον fake Πέτρο «Δεν θα είσαι μόνη σου;»!