Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει στην τηλεόραση!
Nikopolis Blog

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει στην τηλεόραση!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει στην τηλεόραση!

Μόνο στο Znews: Σε πιο κανάλι θα τη δούμε (εκτός απροόπτου); Όλο το παρασκήνιο!

Μετά την άδικη, κατά πολλούς, απομάκρυνση/αποχώρησή της από τον Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκεται να έχει δεχτεί πρόταση να επιστρέψει στην τηλεόραση το δεύτερο μισό της σεζόν.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά μέσα από τη συχνότητα του Open αλλά όχι σε εσωτερική παραγωγή του σταθμού.

Για την ακρίβεια, το όνομά της αυτή τη στιγμή «παίζει» όχι για ένα αλλά για δύο projects που θα προβάλλονται την ίδια περίοδο.

Το ένα από αυτά θα αφορά την εξέλιξη του του «Πάμε Πακέτο» αφού και η ίδια δεν κρύβει ότι έχει πάρα πολλές ιδέες για μια νέα εκπομπή που θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό χωρίς όμως να αλλάζει η κεντρική ιδέα που της χάριζε όλα αυτά τα χρόνια υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η δεύτερη πρόταση αφορά σε κάτι καθαρά ψυχαγωγικό, σε έναν ρόλο που δεν έχει δοκιμαστεί ξανά ποτέ και η πρόταση αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη ακόμα και για την ίδια.

Προς το παρόν η Βίκυ ετοιμάζεται να περάσει τις γιορτές οικογενειακά στην εξοχική της κατοικία στον Άγιο Αθανάσιο και ασχολείται με την προώθηση του νέου της βιβλίου αυτογνωσίας «Καν’το να συμβεί τώρα», που έχει γράψει μαζί με τον Χάρη Παπαδόπουλο.