«Χωρισμοί σε επεισόδια και τηλεοπτικές μετακινήσεις»
Nikopolis Blog

«Χωρισμοί σε επεισόδια και τηλεοπτικές μετακινήσεις»

«Χωρισμοί σε επεισόδια και τηλεοπτικές μετακινήσεις»

Τι συνέβη με τον Snik και την Ηλιάνα; Ποιος συνεχίζει και ποιος όχι στο «Πρωινό»; Ο Νίκος Γεωργιάδης έψαξε και έμαθε!

«Αυτοί που φεύγουν και αυτοί που μένουν»

…κάπως έτσι είναι το soundtrack της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, που έχει πλέον συνηθίσει στα μονοψήφια. Παρόλα αυτά η ηγεσία του καναλιού συνεχίζει να πιστεύει πολύ στη Φαίη Σκορδά (η φράση που κυκλοφορεί στους διαδρόμους είναι ότι «Πρωινό χωρίς τη Φαίη δεν γίνεται») και ο Γιώργος Λιάγκας έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα της εκπομπής – μπροστά και πίσω από τις κάμερες- δεν θα συνεχίσει με την ίδια σύνθεση. Κάποιος είναι ήδη έτοιμος για αποχώρηση, κάποιος άλλος μοιάζει ήδη έτοιμος να πάρει τον δρόμο της επιστροφής….

Ξεκίνησαν πάλι τα ραντεβού για  το Just the two of Us, και μάλιστα με πολύ γνωστά ονόματα, αφού ο Νίκος Κοκλώνης θέλει κάθε φορά να εκπλήσσει.

«Μια ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι»

…είναι ένας τίτλος που θα περιέγραφε την κατάληξη του έρωτα Snik-Ηλιάνας, Όπως γράφαμε και στο ΟΚ! της περασμένης εβδομάδας, εκείνη έχει ήδη μετακομίσει σε δικό της διαμέρισμα και, όπως έκανε μετά γνωστό το «Πρωινό», εκείνος έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Προσέξτε όμως εδώ. O καλλιτέχνης δεν είχε έτσι κι αλλιώς πολλές φωτογραφίες του με την Ηλιάνα. Η «απομάκρυνσή» της από το Instagram του έγινε σε δύο φάσεις, αφού τις τελευταίες μέρες, είχε αφήσει μόνο μία κοινή τους λήψη από το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Όπως μας λένε και εκείνοι που ξέρουν καλύτερα, αυτή τη στιγμή είναι πλέον ασφαλές να πούμε ότι το ζευγάρι είναι και επίσημα χωρισμένο και η προοπτική επανασύνδεσης έχει πλέον απομακρυνθεί για τα καλά…

Εκεί στον ΑΝΤ1, μάλλον θεωρούν ότι το κοινό τους είναι σεξουαλικά πεινασμένο. Τόσα χρήματα πήρε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να πει το «ναι», να μην αξιοποιήσουν τα κάλλη της; Θα μου πεις, στον ΣΚΑΪ, δεν γινόταν το ίδιο; Πόντο πόντο είχαμε μετρήσει τα οπίσθια της Ελευθερίας Ελευθερίου- θα μου πεις εκεί, το μοντάζ γίνεται στην Τουρκία και το κανάλι παίρνει έτοιμο το προϊόν και περνάει μόνο από τεχνικό έλεγχο πριν προβληθεί. Φυσικά στην τουρκική εκδοχή, τα τολμηρά πλάνα απαγορεύεται δια ροπάλου. Θυμάστε τις σκηνές με τις παίκτριες στα ντους; Οι δικές μας ήταν με αποκαλυπτικά μπικίνι, οι Τουρκάλες με σορτσάκια και μπουστάκια!

Στη «Φάρμα» όπως ήδη γνωρίζετε, το έπαθλο το σήκωσε ο Κώστας Γκρέκας (η διαρροή δεν χαροποίησε καθόλου τον σταθμό), που μπήκε και από τους τελευταίους, προς μεγάλη απογοήτευση όσων είχαν μπει από την αρχή- και σε πολύ χειρότερες καιρικές συνθήκες. Στα τελευταία επεισόδια μάλιστα, κάνουν ξανά είσοδο οι παλιότεροι παίκτες.

Ισχύει άραγε η πληροφορία ότι ο Κώστας Τσουρός δυσανασχέτησε με την πρόταση του Mega να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου μαζί με τη Δανάη Μπάρκα, η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί από τον σταθμό έχοντας τριετές συμβόλαιο; Έτσι μας μεταφέρουν, όρκο δεν παίρνουμε.

Κακά τα ψέμματα, η Ναταλία Γερμανού είναι ένας δύσκολος αντίπαλος το μεσημέρι, αφού η εκπομπή της αποτελεί πλέον ισχυρή συνήθεια. Από την άλλη κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται.

Προσωπικά με ενδιαφέρον αναμένω την ενδεχόμενη επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη (του Mega), σε μια εκπομπή όπως τη θέλει εκείνη και όχι όπως της είχε επιβληθεί. Η Ελεονώρα βολιδοσκοπήθηκε πάντως και από άλλα δύο κανάλια, αλλά εκείνη προς το παρόν κρατάει σιγή ιχθύος τιμώντας το συμβόλαιό της με τον Alpha.

Wanna be on top?

Και ενώ τα pre-castings για το GNTM ολοκληρώνονται -χτες, Παρασκευή, οι υποψήφιοι παίκτες είχαν συγκεντρωθεί στο Studio Pro- αναμένεται λίαν συντόμως η ανακοίνωση για το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά, αφού στα τέλη του μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα.

Ακούγεται μάλιστα ότι φέτος οι παίκτες θα έχουν δύο coaches- o Γιώργος Καράβας θα αναλάβει τα αγόρια.

Κάποια από τα πετυχημένα μοντέλα που είχαν κάνει ραντεβού πάντως με την Παραγωγή ήταν η Αγγελική Τσιώνου, η Αναστασία Περράκη, η Νάντια Σερλίδου και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.