Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η οριστική απόφαση του ΑΝΤ1
Nikopolis Blog

Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η οριστική απόφαση του ΑΝΤ1

Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η οριστική απόφαση του ΑΝΤ1

Τελευταία εξέλιξη: Συνεχίζεται, αναβάλλεται ή ματαιώνεται το σόου μεταμφιέσεων;

Μόλις σήμερα πάρθηκε η οριστική απόφαση του ΑΝΤ1 για το Your Face Sounds Familiar.

To κανάλι του Αμαρουσίου κρατούσε όλο αυτό το διάστημα στάση αναμονής, χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τα δημοσιεύματα σχετικά με την οριστική αναβολή του σόου.

Ο λόγος ήταν ότι περίμεναν τις επίσημες κρατικές οδηγίες ώστε να δουν αν θα μπορέσουν να γίνουν τα γυρίσματα (φυσικά χωρίς κοινό) τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας- προτεραιότητά των ανθρώπων του σταθμού ήταν από την πρώτη στιγμή η υγεία των παικτών και λοιπών συντελεστών μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το συγκεκριμένο κόνσεπτ είχε εξάλλου μια μεγάλη πρακτική δυσκολία αφού στα καμαρίνια επικρατούσε συνωστισμός από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για τις εντυπωσιακές μεταμφιέσεις των παικτών.

Αυτή τη στιγμή το κανάλι επικοινωνεί με τους παίκτες ενημερώνοντάς τους ότι στο πετυχημένο παιχνίδι «μπαίνει μια άνω τελεία», πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα το δούμε αυτή τη σεζόν αλλά είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί στις αρχές της επόμενης.

Προς το παρόν, το κενό του καλύπτουν τα βράδια της Κυριακής τα έκτακτα επεισόδια του Still Standing- Golden Edition που γυρίστηκαν για την επέτειο των 30 χρόνων του ΑΝΤ1.

Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου, παραμένει φυσικά και την επόμενη χρονιά στο δυναμικό του σταθμού.

Εκτός απρόοπτου, το Still Standing θα συνεχίσει να προβάλλεται και την προσεχή σεζόν, όπως και το “Ρουκ Ζουκ”, αφού τα δυο αυτά παιχνίδια συνεχίζουν να ελκύουν μεγάλο μέρος του κοινού κάθε μεσημέρι.