«Αυτή είναι η λίστα με τα βιβλία που με βοήθησαν στη ζωή μου»
Ρώτα την Giveaway Queen

«Αυτή είναι η λίστα με τα βιβλία που με βοήθησαν στη ζωή μου»

«Αυτή είναι η λίστα με τα βιβλία που με βοήθησαν στη ζωή μου»

Η Καλομοίρα μοιράζεται μαζί σου τα.... διαβάσματα που την έκαναν πιο δυνατή

Αγαπητή Καλομοίρα,
Βλέπω στα stories σου στο Instagram ότι ποστάρεις πολλά βιβλία που διαβάζεις. Έχεις κάποια καλή πρόταση ή αγαπημένα σου;

Georgia T.

Γεια σου Georgia,

Σε ευχαριστώ για το email σου. Ναι, έχω! Μου αρέσει πολύ να διαβάζω βιβλία που έχουν κάτι να με διδάξουν.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από βιβλία και εμπειρία!

Αυτή είναι η λίστα με μερικά από τα αγαπημένα μου που με έχουν μάθει τόσα πολλά και συνεχίζουν να το κάνουν. Τα συνιστώ σε όλους τους φίλους μου και την οικογένειά μου και ελπίζω να τα απολαύσεις όσο εγώ.

“Οι τέσσερις συμφωνίες: Ένας πρακτικός οδηγός για προσωπική ελευθερία” του Don Miguel Ruiz (εκδ. Διόπτρα)

Αν θέλεις να ξεκινήσεις με ένα βιβλίο σου συνιστώ να είναι αυτό. Είναι τόσο απλό και ευκολοδιάβαστο που θα καθώς θα το διαβάζεις με άνεση ταυτόχρονα θα μαθαίνεις φοβερές πρακτικές για να αποκτήσεις προσωπική ελευθερία. Είναι τίμιο και φοβερός βοηθός για αυτοβελίτωση. Σημείωσε μόνο αυτό: υπάρχει μια αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου με Πέντε Συμφωνίες αλλά προτιμώ τις Τέσσερις (γνώμη μου).

“The Untethered Soul: The Journey Beyond Yourself” του Michael A. Singer

Αγαπάω απόλυτα αυτό το βιβλίο και το συνιστώ σε όλους. Αν σου αρέσει ο Tony Robbins για μένα αυτό είναι το επόμενο επίπεδο μετά τον Τony. Αυτό το βιβλίο βουτά βαθύτερα στην ψυχή και με βοήθησε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να κατανοήσω τον εαυτό μου όσο κανένα άλλο βιβλίο. Σημείωση: Στο πρώτο μισό του βιβλίου, θυμάμαι ότι δεν τρελάθηκα αλλά επέμεινα και από τη μέση μέχρι το τέλος δεν μπορούσα να σταματήσω να υπογραμμίζω σχεδόν κάθε σελίδα. Οι πληροφορίες είναι απίθανες. Αυτό το έχω πάντα στο σπίτι και το ανοίγω μια φορά στο τόσο για να ξαναθυμάμαι τις πληροφορίες του.

“Food Rules: An Eater’s Manual” του Michael Polan

Αγαπώ τόσο πολύ αυτό το βιβλίο που πιστεύω ότι θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία επειδή είναι πολύ βασικό, εύληπτο, ρεαλιστικό για να ακολουθήσεις τους κανόνες του και ένα τέλειο πρώτο βήμα για να μάθεις να τρως καλύτερα και πιο υγιεινά. Το χάρισα σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Θα το διαβάσεις γρήγορα και θα βρεις συμβουλές που θα κρατήσεις για μια ζωή. Μια από αυτές που αγαπώ ιδιαίτερα: τρώγε χρώματα. Προσπάθησε να βάζεις στο πιάτο σου τροφές με ποικιλία χρωμάτων γιατί θα σου δώσουν μια ποικιλία βιταμινών.

“13 πράγματα που οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι δεν κάνουν” της Amy Morin (εκδ. Ψυχογιός)

Υπέροχο βιβλίο που συνιστώ για να ανακτήσεις την πνευματική σου δύναμη. Το διάβασα όταν ήμουν down και πραγματικά με βοήθησε να ανακαλύψω τη βαθύτερή μου δύναμη. Το φυλάω και στο σπίτι μου και το διαβάζω πού και πού. Ωραίο και απλό.

“Born to Win” των Muriel James και Dorothy Jongeward

Διάβασα αυτό το βιβλίο όταν ήμουν πολύ μικρή και το κρατάω με αγάπη στην καρδιά μου. Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο που με βοήθησε πραγματικά να καταλάβω πράγματα ως παιδί και μου αποκάλυψε αισθήματα που είχα, ψυχολογικές έννοιες και μια πιο βαθιά κατανόηση του εαυτού μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Να σημειώσω ότι είναι περισσότερο βιβλίο ψυχολογίας που σου εξηγεί με απλούς όρους πώς να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή κατανοώντας παράλληλα τη δική σου ψυχολογία και την κατάσταση του εγώ σου.

Ελπίζω να τα απολαύσεις όσο εγώ και περιμένω και τις δικές σου προτάσεις στο [email protected]

Ακολουθήστε με στο κανάλι μου στο Υoutube για περισσότερα tips ομορφιάς, fitness, για τα παιδιά και άλλα!