«50-50»: Είναι επίσημο, επιστρέφει στο Mega!
Stay tuned

«50-50»: Είναι επίσημο, επιστρέφει στο Mega!

«50-50»: Είναι επίσημο, επιστρέφει στο Mega!

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Την επαναπροβολή μιας εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς προγραμματίζει το Mega και επίσημα πλέον, του «50-50».

Μεγάλος θόρυβος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα για το αν πρέπει να προβάλλονται σε επανάληψη οι σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μάλιστα, όταν πριν από λίγο καιρό προβλήθηκαν σε επανάληψη «Οι Απαράδεκτοι» κάποιοι είπαν ότι θα έπρεπε να αφαιρεθούν τα επεισόδια στα οποία συμμετείχε ο υπόδικος ηθοποιός, ο οποίος υποδυόταν έναν αστυνομικό.

Από τότε έγιναν πολλά…

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού ενώ κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες και μέσω των δικηγόρων του άσκησε έφεση.

Όταν πρόσφατα επανήλθε το θέμα της προβολής σειρών στις οποίες πρωταγωνιστεί, από την στιγμή που δεν είναι πια στη φυλακή, ο θόρυβος δεν ήταν πια ο ίδιος.

Μάλιστα, από ό,τι μαθαίνουμε, πολύ σύντομα το Mega θα προβάλλει ξανά το «50-50», στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκαλης και ο αξέχαστος Σάκης Μπουλάς.

Ήδη από το τρέιλερ του μεγάλου καναλιού είχαμε καταλάβει ότι θα προβαλλόταν ξανά, ύστερα από αρκετά χρόνια που ήταν στο συρτάρι.

Μάλιστα, υπάρχει και ημερομηνία πρεμιέρας, που είναι η 10η Ιουλίου.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα υποδεχτεί ο κόσμος αυτή τη σειρά που αγαπήθηκε πολύ στην πρώτη της προβολή.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο σκηνοθέτης της σειράς, μίλησε στη Super Κατερίνα και εξέφρασε τη χαρά του για την εξέλιξη.

«Εγώ δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη από παλιά, δεν έχει σχέση με τη δουλειά. Αλλά στη σειρά αυτή ήταν εξαιρετικός συνεργάτης. Του ζήταγες 1 και έκανε 100. Δεν χαίρεται κανείς με τη διαδρομή του αυτή. Μετά το 50-50 δεν ξαναδούλεψα με τον Πέτρο, φαίνεται ότι κάτι δεν κούμπωσε. Αν το δικαστήριο τον αθωώσει φαντάζομαι θα μπορέσει να ξαναξεκινήσει αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο» είπε μεταξύ άλλων.