«5×5»: Πότε θα παρθεί απόφαση για το μέλλον του παιχνιδιού;
Stay tuned

«5×5»: Πότε θα παρθεί απόφαση για το μέλλον του παιχνιδιού;

«5×5»: Πότε θα παρθεί απόφαση για το μέλλον του παιχνιδιού;

Οι πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου

Από τότε που ανακοινώθηκε ότι ο Μάρκος Σεφερλής μετακομίζει στον ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1 προετοίμαζε το έδαφος για τη διάδοχη κατάσταση στο «5×5».

Μάλιστα, επειδή η είδηση της λήξης της συνεργασίας του ηθοποιού με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό οι πρώτες συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του έγιναν τον Μάρτιο.

Και δεν έμειναν απλά στις συζητήσεις. Έχουν γίνει δοκιμαστικά επί δοκιμαστικών, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει σε κανένα πρόσωπο, μέχρι τουλάχιστον την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Πριν από το Πάσχα είχαμε μάθει ότι πέρασε από δοκιμαστικό η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Φώτης Λαμπρόπουλος, ο Νικόλας Ράπτης, ο Τόνι Σφήνος, ο Πέτρος Λαγούτης και πολλά ακόμα ονόματα και μάλιστα είχαμε ακούσει ότι ο σταθμός είχε καταλήξει σε μία short list με τέσσερα- πέντε ονόματα, που ήταν οι επικρατέστεροι.

Αυτά όλα ήταν πριν από τις πρώτες εκλογές, γιατί εδώ και είκοσι μέρες δεν υπάρχει καμία κινητικότητα.

Μάλιστα όπως μαθαίνω, παρόλο που το σκηνικό δεν έχει διαλυθεί και ούτε υπάρχει πιθανότητα το project να παγώσει, δεν υπάρχει προγραμματισμένη ημερομηνία για να αρχίσουν τα γυρίσματα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι, τα τηλεπαιχνίδια έχουν άλλους χρόνους εγγραφής.

Έτσι, συνήθως τα γυρίσματα ξεκινούν στα μέσα Ιουνίου, συνεχίζονται και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σταματάνε για ένα μήνα.

Παρόλο λοιπόν που για το «Ρουκ Ζουκ» είναι όλα έτοιμα, για το «5×5» δεν υπάρχουν νεότερα.

Ακόμα και οι υποψήφιοι παρουσιαστές που πέρασαν από τα δοκιμαστικά δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση.

Οριστικές αποφάσεις σχετικά με το ποιος θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση του παιχνιδιού και το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα αναμένεται να παρθούν μετά τις εκλογές.

Αυτό τουλάχιστον μου εκμυστηρεύτηκε άνθρωπος της παραγωγής, διευκρινίζοντας μου ότι αυτή είναι και η τελική ημερομηνία γιατί αλλιώς δεν θα προλάβουν να έχουν έτοιμα επεισόδια για τον Σεπτέμβριο.

Σε αυτή την περίπτωση, το παιχνίδι θα μετατεθεί οριστικά και αμετάκλητα για το δεύτερο μισό της σεζόν και μένει να δούμε πώς θα καλυφθεί το κενό στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.