“8 λέξεις”: Μεγαλύτερη “δόση” της σειράς από Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ
Stay tuned

“8 λέξεις”: Μεγαλύτερη “δόση” της σειράς από Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ

“8 λέξεις”: Μεγαλύτερη “δόση” της σειράς από Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ

Πώς ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια του Αντρέα Γεωργίου και του καναλιού;

Μπορεί οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν φανατικά τις “8 λέξεις” να έμειναν ανικανοποίητοι γιατί η σειρά ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή χωρίς ουσιαστικά να κάνει φινάλε, αλλά θα έχουν να περιμένουν πολλά περισσότερα από την επόμενη σεζόν.

Τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ σταμάτησαν σχεδόν ταυτόχρονα με τα γυρίσματα των αντίστοιχων ελληνικών, αφού και στην Κύπρο δεν άργησαν να πάρουν μέτρα εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μάλιστα, τα πράγματα εκεί για τους ηθοποιούς που μένουν στην Ελλάδα, όπως είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Πέμυ Ζούνη ήταν ακόμη πιο δυσάρεστα, αφού δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους και έμειναν για αρκετές μέρες στην Κύπρο.

Το σίριαλ θα ολοκληρωνόταν σε κανονικές συνθήκες στα τέλη Ιουνίου, προβάλλοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη διπλό επεισόδιο. Τι θα γίνει όμως από την επόμενη σεζόν; Πριν ακόμα ξεσπάσει η κρίση του κορονοϊού ο Ανδρέας Γεωργίου είχε δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Μόνο που οι όροι της συμφωνίας άλλαξαν. Έτσι, αντί η εταιρεία παραγωγής του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου να παραδίδει στον ΣΚΑΪ κάθε εβδομάδα τέσσερα επεισόδια “8 λέξεων” και ένα από την εβδομαδιαία σειρά “Αμμόχωστος”, προτιμήθηκε οι “8 λέξεις” να προβάλλονται πέντε φορές την εβδομάδα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Έτσι, το σίριαλ “Αμμόχωστος” για το οποίο είχαν συζητήσει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η Μαρία Φιλίππου μπαίνει για την ώρα στο συρτάρι, χωρίς να αποκλείεται να αξιοποιηθούν κάπου αλλού.

Τώρα, για το πότε θα ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία, ανάλογα με το πότε θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα στην Κύπρο.

Φιλοδοξία των συντελεστών είναι να μπορέσουν τον Ιούνιο να κάνουν έστω μερικά επεισόδια για να μπορέσει η σειρά να κάνει ένα φινάλε. Αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, τα γυρίσματα θα μεταφερθούν για το καλοκαίρι ώστε η σειρά να αρχίσει πάλι τον Σεπτέμβριο.