Αυτήν την Τατιάνα δεν την έχουμε ξαναδεί: Όλες οι εκπλήξεις που ετοιμάζει για τη νέα της εκπομπή
Stay tuned

Αυτήν την Τατιάνα δεν την έχουμε ξαναδεί: Όλες οι εκπλήξεις που ετοιμάζει για τη νέα της εκπομπή

Αυτήν την Τατιάνα δεν την έχουμε ξαναδεί: Όλες οι εκπλήξεις που ετοιμάζει για τη νέα της εκπομπή

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το comeback της παρουσιάστριας

Όταν μάθαμε πριν από μερικές μέρες ότι η Τατιάνα Στεφανίδου συμφώνησε με τον Alpha για να παρουσιάζει μια καθημερινή εκπομπή το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στο “Αξίζει να το δεις” και γενικότερα σε όλες τις κοινωνικές εκπομπές που παρουσίαζε με επιτυχία στο παρελθόν.
Μόνο που το T-Live δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ότι έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η Τατιάνα στην τηλεόραση.

Η πρώτη ουσιαστική διαφορά είναι ότι το T-Live είναι περισσότερο ενημερωτική, πάρα κοινωνική εκπομπή. Φιλοδοξία της Τατιάνας είναι να κάνει μια γρήγορη, ειδησεογραφική εκπομπή που θα έχει τη λογική και τη φιλοσοφία του δελτίου ειδήσεων με πολλές εναλλαγές και πολλές ζωντανές συνδέσεις.

Η μεγαλύτερη αλλαγή όμως έχει να κάνει με την εικόνα της. Όπως χαρακτηριστικά μου ανέφερε άνθρωπος του Alpha “είναι η πιο hi tech Τατιάνα που έχεις δει”. Όλο το σκηνικό θα είναι virtual και η ίδια θα είναι όρθια και θα υποδέχεται τους συνεργάτες της, ενώ πίσω της θα προβάλλονται εικόνες από το θέμα που θα αναλύεται κάθε φορά.

Τέλος οι καναπέδες και οι ατέρμονες συζητήσεις με τους καλεσμένους! Η πάντα πρωτοπόρα Τατιάνα υποδέχεται τη νέα γενιά τηλεόρασης που θέλει την τεχνολογία στην υπηρεσία της ειδησεογραφίας. Αν δει κανείς εκπομπές του εξωτερικού θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν πια μεγάλα σκηνικά και τεράστια τραπέζια για τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του. Η είδηση λέγεται σε δύο λεπτά και οι εικόνες εναλλάσσονται με τη βοήθεια της virtual τεχνολογίας.

Θυμίζουμε ότι το ολόφρεσκο T-Live, που το μόνο στοιχείο της εκπομπής που θυμίζει κάτι άλλο και συγκεκριμένα το ΦΜ live με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, είναι ο τίτλος του, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 11 στον Alpha.