Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το Star – Tι σχέση έχει με το MasterChef;
Stay tuned

Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το Star – Tι σχέση έχει με το MasterChef;

Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το Star – Tι σχέση έχει με το MasterChef;

Νέο φορμάτ στα σκαριά για το κανάλι

The bidding room. Αυτός είναι ο τίτλος του νέου ριάλιτι που ετοιμάζει το Star.

Εδώ και καιρό ακούγαμε ότι το κανάλι ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα ένα καινούργιο πρόγραμμα με «δημοπρασίες» που κάνει πάταγο στο εξωτερικό.

Τα ριάλιτι δημοπρασιών είναι εξαιρετικά δημοφιλή σε πολλές χώρες του εξωτερικού και δη στην Αμερική και ο κόσμος τα παρακολουθεί φανατικά. Στην Ελλάδα, μέχρι τώρα, δεν υπήρχε ένα ανάλογο φορμάτ.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι βασίζεται σε γερμανική ιδέα και προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο βρετανικό BBC.

Το Star, το κανάλι που με το Greece’s Next Top Model και το MasterChef έχει φέρει ένα άλλο επίπεδο στα ριάλιτι, αποφάσισε να λανσάρει αυτό το καινοτόμο είδος, όπου ουσιαστικά οι παίκτες ποντάρουν για να διεκδικήσουν το αντικείμενο που επιθυμούν.

Μάλιστα είναι πάντα πρωτότυπος ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται κάθε δημοπρατούμενο αντικείμενο.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη βρετανική βερσιόν του The bidding room.

Σε αυτό, το αντικείμενο που πωλείται είναι ένα κρεβάτι με καρφιά και αυτός που το πουλά θα κάνει τα πάντα για να πείσει 5 υποψήφιους αγοραστές να το διεκδικήσουν.

Το The bidding room, ή αλλιώς το δωμάτιο που μπορεί κανείς να κάνει δημοπρασίες, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μάλιστα, όπως μαθαίνω, έγιναν δοκιμαστικά για τους υποψήφιους αγοραστές και το επόμενο διάστημα θα γίνουν και δοκιμαστικά για τους παρουσιαστές.

Και αυτό το ριάλιτι θα φέρει τη σφραγίδα της Green Pixel και project manager θα είναι ο ικανότατος Γιώργος Ευφραιμίδης που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν αρχισυντάκτης της “Φωλιάς των Κου Κου” φέρνοντας -την τρίτη σεζόν-το πρωινό του Star στην πρώτη θέση. Αρχισυντάκτρια είναι η έμπειρη Ολυμπία Νάκη που έρχεται από το MasterChef.

Ακόμα δεν έχει οριστεί ποια θα είναι η μέρα και η ώρα προβολής του The bidding room. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προορίζεται για την prime time ζώνη.