Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Η Μάρα Μεϊμαρίδη τώρα και ηθοποιός!
Stay tuned

Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Η Μάρα Μεϊμαρίδη τώρα και ηθοποιός!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Η Μάρα Μεϊμαρίδη τώρα και ηθοποιός!

Σε ποια σειρά θα τη δούμε; Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι σίγουρα ένας από τους πολλούς λόγους που θέλει να δει κανείς το «Ευτυχείτε».

Η αγαπημένη του Νίκου Μουτσινά, που της αφιερώνει καθημερινά πολύ χρόνο στο «Καλό μεσημεράκι», πλέον γίνεται και ηθοποιός.

Όπως μαθαίνω η συγγραφέας δέχτηκε πρόταση προκειμένου να παίξει στην «Τούρτα της μαμάς». Ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας σκέφτηκαν ότι η κυρία Μάρα θα ταίριαζε πολύ σε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ. Και βέβαια στο επεισόδιο αυτό θα πρέπει να υποδυθεί ουσιαστικά τον εαυτό της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, η Μάρα Μεϊμαρίδη καλείται να υποδυθεί μια φίλη της Μαριλούς (Λυδία Φωτοπούλου).

Η πάντα κοσμική Μαριλού, σύμφωνα με το σενάριο, γνωρίζει καλά την συγγραφέα του best seller «Οι μάγισσες της Σμύρνης» και την έχει βοηθήσει πολύ στα ερωτικά μπερδέματα που είχε κατά καιρούς.

Επειδή λοιπόν αυτήν ξέρει κι αυτήν εμπιστεύεται, στη Μάρα απευθύνεται όταν ο εγγονός της ο Πάρης βλέπει τον Παναγιώτη να του κάνει τσαλιμάκια. Θυμίζουμε ότι στην ιστορία ο Πάρης είναι gay και διατηρεί δεσμό με τον Παναγιώτη που τον ζηλεύει παράφορα.

Μήπως λοιπόν η κυρία Μάρα με τα μυστικά της Κατίνας μπορεί να βοηθήσει τον Πάρη στο ερωτικό του πρόβλημα; Την απάντηση θα την πάρουμε από τον Σεπτέμβριο στον νέο κύκλο της σειράς- αν όλα πάνε καλά μέχρι το τέλος.

Πάντως, όπως λένε οι πηγές μου, η κυρία Μάρα βρήκε την πρόταση άκρως ενδιαφέρουσα. Και όχι άδικα, αφού η «Τούρτα της μαμάς» είναι το πιο «προχωρημένο» σίριαλ της ΕΡΤ και ο ρόλος- στην κυριολεξία- κομμένος και ραμμένος πάνω της.