«Άγριες Μέλισσες» mega spoiler: Έτσι θα τελειώσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» mega spoiler: Έτσι θα τελειώσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς

«Άγριες Μέλισσες» mega spoiler: Έτσι θα τελειώσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς

O Γιάννης Πουλόπουλος μας προετοιμάζει!

Οι σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών» μας έχουν συνηθίσει σε συνεχείς ανατροπές και σε σκηνές που κόβουν την ανάσα. Κάτι τέτοιο λοιπόν μας επιφυλάσσουν και για τα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου του σίριαλ που πρωταγωνιστεί στην prime time ζώνη.

Ο πρώτος κύκλος είχε κλείσει με τη Λενιώ να οδηγείται στη φυλακή γιατί παραδέχθηκε ότι σκότωσε το Σέργιο Σεβαστό. Λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου κύκλου είδαμε την Ασημίνα να να ομολογεί στο Νικηφόρο ότι συμμετείχε στο φονικό τόσο αυτή, όσο και η αδερφή της η Δρόσω. Από κείνη τη στιγμή και μετά ήταν θέμα χρόνου να το μάθει και ο Κωνσταντής αφού η Δρόσω δεν μπόρεσε να του κρύψει την αλήθεια.

Όλοι λοιπόν αναμένουν να δουν αν το μυστικό των αδελφών Σταμιρη θα φτάσει και σε αυτιά που δεν πρέπει. Διότι μπορεί ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής να έχουν υποσχεθεί ότι θα κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, αλλά όλοι ξέρουμε ότι στην οικογένεια Σεβαστού τα μυστικά αποκαλύπτονται.Μέχρι τώρα τα spoiler ήθελαν τις τρεις αδελφές να οδηγούνται στη φυλακή όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη Σεβαστού θα μάθαιναν την αλήθεια για τον τρόπο που σκοτώθηκε ο Σέργιος. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι άλλη θα είναι η εξέλιξη.

Αυτός που σύμφωνα με τα spoiler θα έρθει αντιμέτωπος με τη φρικτή πραγματικότητα είναι ο Δούκας. Και σίγουρα δεν θα αντιδράσει καθόλου ψύχραιμα όταν θα καταλάβει ότι πίσω από το φόνο του γιου του δεν κρυβόταν μόνο η Ελένη, όπως πίστευε μέχρι τώρα, αλλά τόσο η Δρόσω, όσο και η νύφη του η Ασημίνα.

Η έκρηξή του είναι αναμενόμενη. Και επειδή ο Δούκας έχει μάθει να πληρώνει το αίμα με αίμα θα δώσει εντολή στo τσιράκι του, τον Μελέτη,  να κάψει το σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζει να τις εκδικηθεί για όσα του έχουν κάνει μέχρι τώρα και να τους δώσει το τέλος που πιστεύει ότι τους αρμόζει.