«Άγριες Μέλισσες»: Οι εκπλήξεις του τρίτου κύκλου που έρχεται!
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες»: Οι εκπλήξεις του τρίτου κύκλου που έρχεται!

«Άγριες Μέλισσες»: Οι εκπλήξεις του τρίτου κύκλου που έρχεται!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μαθαίνει τι γίνεται στο Διαφάνι

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση αλλά είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μη συνεχιστούν για τρίτη χρονιά οι «Άγριες Μέλισσες».  Όπως όλα δείχνουν το αγαπημένο σίριαλ θα επιστρέψει, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς των σεναριογράφων.

Μάλιστα, όπως μου μεταφέρει άνθρωπος που γνωρίζει καλά, παρόλο που η αρχική σκέψη ήταν οι «Μέλισσες» να τραβήξουν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, με τις ιστορίες και τους ήρωες που γνωρίζουμε, οι σεναριογράφοι επεξεργάζονται άλλη ιδέα.

Ποια είναι αυτή; Να κάνουν ένα νέο κύκλο επεισοδίων που θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2022, που θα καταγράφει την περίοδο της Χούντας.

Ωστόσο, αν τελικά επικρατήσει αυτό το σενάριο, δεν θα συνεχίσουν όλοι οι χαρακτήρες. Επειδή κάποιες ιστορίες θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι οι σεναριογράφοι σκέφτονται να εντάξουν στο σίριαλ νέους ρόλους, ώστε να δημιουργηθεί ουσιαστικά νέα πλοκή. Και δεν μιλάμε βεβαίως για δυο-τρεις προσθήκες, όπως έγινε στον δεύτερο κύκλο, όπου ουσιαστικά τον Βόσκαρη να βασανίζει την Ελένη και τον Τάκη Δοξαρά να παρασύρει τη Δρόσω στην Τρούμπα, αλλά για ολοκληρωτικό λίφτινγκ.

Το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής θέλει τους σεναριογράφους να κρατούν τις τρεις αδελφές και τους αγαπημένους τους και από εκεί και μετά θα κάνουν μία πολύ προσεκτική επιλογή των χαρακτήρων, καθώς η όλη ιστορία δεν θα διαδραματίζεται μόνο στο Διαφάνι. Η Κάτια Δανδουλάκη φέρεται να μη συνεχίζει μιας και ο ρόλος της Ανέτ θα ολοκληρωθεί φέτος, ενώ κάποιοι άλλοι χαρακτήρες μπορεί να κάνουν μόνο γκεστ εμφανίσεις.

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπου θα γίνει και επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι για το μέλλον της σειράς που κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης κάθε βράδυ.