«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler 3ου κύκλου: Αυτή η ηρωίδα μπλέκει σε ερωτικό τρίγωνο
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler 3ου κύκλου: Αυτή η ηρωίδα μπλέκει σε ερωτικό τρίγωνο

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler 3ου κύκλου: Αυτή η ηρωίδα μπλέκει σε ερωτικό τρίγωνο

Και δεν είναι η Δρόσω!

Αν στις πρώτες δύο σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» η Δρόσω ήταν αυτή που είχε τη φήμη της «πεταχτούλας» της οικογένειας Σταμίρη, στον τρίτο κύκλο η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) θα της πάρει τα σκήπτρα.
Και όχι άδικα αφού δεν θα έχει μόνο έναν άντρα να τη διεκδικεί!

Στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς είχαμε δει τον Νικηφόρο να ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα, όταν έμαθε ότι είχε εμπλακεί στο φόνο του αδελφού του. Διότι μπορεί να της συγχώρεσε την παράλληλη σχέση που είχε με τον Μπάμπη, αλλά ο κόσμος του κατέρρευσε όταν η Ασημίνα τού αποκάλυψε ότι μπήκε στο σπίτι των Σεβαστών, παρόλο που έκοψε το νήμα της ζωής του Σέργιου. Αυτός ήταν και ο λόγος πού μπήκαν σε δικαστική διαμάχη προκειμένου να διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού τους.

Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε, είδαμε τις σχέσεις του ζευγαριού να αναθερμαίνονται και τα πρώτα spoiler έλεγαν ότι στον νέο κύκλο της σειράς η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα επανασυνδεθούν. Αυτό θα συμβεί, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ…

Κι αυτή τη φορά δεν θα δεν θα είναι ο Μπάμπης το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας, αλλά ο εργοδότης της.

Η Ασημίνα, τώρα που δεν μένει πια στο σπίτι των Σεβαστών, θα αναζητήσει δουλειά σε μια εφημερίδα στη Λάρισα. Διευθυντής εκεί είναι ο Πέτρος (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), ο οποίος φαινομενικά παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης.

Όταν η Ελένη, αλλά και όλη η παρέα του καφενείου, η Βιολέτα, ο Κυριάκος, ο Μπάμπης, ο Ταξίαρχος και ο Ενωμοτάρχης θα ταχθούν εναντίον της Χούντας θα δουν με καχυποψία την Ασημίνα. Το ίδιο ισχύει και για την Ελένη που θα δει τον Λάμπρο να εξορίζεται στη Λέρο λόγω των πολιτικών πεποιθήσεών του. Η στάση της Ασημίνας θα τη φέρει για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με την αδερφή της. Αλλά εκείνη δεν μπορεί να πει την αλήθεια για τον Πέτρο, για τον οποίο η καρδιά της χτυπάει δυνατά!

Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος; Θα διαλέξει κάποιον η Ασημίνα ή θα αμφιταλαντεύεται ερωτικά ανάμεσα στους άντρες που τη διεκδικούν;

Η συνέχεια των «Μελισσών» προβλέπεται συναρπαστική…