«Άγριες Μέλισσες» spoiler: 5 νέα ερωτικά τρίγωνα προκαλούν αναστάτωση στον τρίτο κύκλο της σειράς
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: 5 νέα ερωτικά τρίγωνα προκαλούν αναστάτωση στον τρίτο κύκλο της σειράς

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: 5 νέα ερωτικά τρίγωνα προκαλούν αναστάτωση στον τρίτο κύκλο της σειράς

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για λογαριασμό του Znews

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία! Πέντε νέα ερωτικά τρίγωνα θα μας αναστατώσουν στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών», που έχει φόντο την περίοδο της Χούντας.

Επειδή, όμως, το θέμα της διεκδίκησης των χωραφιών της Λενιώς εξαντλήθηκε στους προηγούμενους δύο κύκλους τώρα θα δοθεί έμφαση στις πολιτικές αντιπαραθέσεις αλλά και στα ερωτικά καρδιοχτύπια.

Λενιώ- Λάμπρος- Ζάχος

Μπορεί ο Λάμπρος να ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στην Ελένη ακόμα και τα έξι χρόνια που έμεινε στη φυλακή αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο, όταν εκείνος θα εξοριστεί στη Λέρο. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης, ο Ζάχος, θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα πολιορκήσει την Ελένη. Ε, εδώ που τα λέμε καιρός ήταν να τσαλακωθεί λίγο η εικόνα της… Αγίας Ελένης!

Μυρσίνη- Βιολέτα- Ακύλας

Στον πρώτο κύκλο η Μυρσίνη μοιράστηκε τον ίδιο άντρα με την Ελένη. Τώρα θα μοιραστεί τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αδελφό του Αχιλλέα που θα εγκατασταθεί οικογενειακώς στο Διαφάνι, με τη Βιολέτα.

Ασημίνα- Νικηφόρος- Πέτρος

Μπορεί στην αρχή του τρίτου κύκλου να δούμε την Ασημίνα να επανασυνδέεται με τον Νικηφόρο αλλά τα ερωτικά μπερδέματα δεν θα αργήσουν… Η Ασημίνα πιάνει δουλειά ως δημοσιογράφος και ερωτεύεται το αφεντικό της, τον Πέτρο.

Ουρανία- Κυριάκος- Άλκης

Από τον δεύτερο κύκλο ο Άλκης Σαραντόπουλος έδειξε στην Ουρανία τα αισθήματα που έκρυβε για εκείνη. Η Ουρανία τον απέρριπτε… Δεν θα συμβεί, όμως, το ίδιο στα νέα επεισόδια της σειράς δημιουργώντας προβλήματα στον γάμο της με τον Κυριάκο.

Πηνελόπη- Μελέτης- κόρη του Ακύλα

Ο Μελέτης, όπως το συνηθίζει θα ερωτευτεί την κόρη του αφεντικού του. Τότε ήταν η Πηνελόπη, η κόρη του Δούκα. Τώρα θα είναι η κόρη του Ακύλα, στον οποίο ο Μελέτης προσφέρει υπηρεσίες πληροφοριοδότη. Τι θα γίνει, όμως, όταν η Πηνελόπη θα επιστρέψει στο Διαφάνι;