“Άγριες Μέλισσες” – Spoiler: Αυτή η ηρωίδα καταλήγει στην… Τρούμπα!
Stay tuned

“Άγριες Μέλισσες” – Spoiler: Αυτή η ηρωίδα καταλήγει στην… Τρούμπα!

“Άγριες Μέλισσες” – Spoiler: Αυτή η ηρωίδα καταλήγει στην… Τρούμπα!

Όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις των ηρώων τη νέα σεζόν

Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα στις “Άγριες Mέλισσες” είστε πολύ γελασμένοι. Η Μελίνα Τσαμπάνη έχει φροντίσει να μας κρατήσει με κομμένη την ανάσα και την επόμενη σεζόν, αφού στην ιστορία των αδελφών Σταμίρη θα γίνουν πράγματα που ούτε θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Η σεναριογράφος της σειράς έχει αποφασίσει να κάνει τη Λενιώ το πιο αγαπημένο πρόσωπο του σίριαλ που στην ποδιά της θα σφάζονται παλικάρια! Διότι μπορεί το δίλημμα Κυπραίος ή Λάμπρος να λάβει τέλος, αφού ο Γιάννης Στάνκογλου ολοκληρώνει την εμφάνισή του στο σίριαλ τον Οκτώβριο, αλλά η Ελένη δεν θα μείνει με μόνο έναν μνηστήρα!

Η σχέση της με τον δάσκαλο θα περάσει από σαράντα κύματα και θα υπάρξει νέο πρόσωπο που θα διεκδικήσει μία θέση στην καρδιά της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος έρχεται με φόρα στα νέα επεισόδια του σίριαλ.

Στον νέο κύκλο η Λενιώ απαλλάσσεται οριστικά από τη Θεοδοσία, αλλά θα χάσει και τα ίχνη της μικρότερης αδελφής της, της Δρόσως. Ουσιαστικά, ο νέος κύκλος θα μας δείξει τους ήρωες πέντε χρόνια μετά και αν μέχρι τώρα η Δρόσω είχε απογοητεύσει τους φανς της σειράς όταν πλάγιασε με τον γαμπρό της, τώρα θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά.

Η Δρόσω θα τηρήσει τον λόγο της και θα δώσει το παιδί της στην Ασημίνα. Αμέσως μετά θα φύγει από το Διαφάνι για να ακολουθήσει το όνειρό της που είναι να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια. Μόνο που θα καταλήξει στα καταγώγια της Τρούμπας. Τη νέα της ζωή θα προσπαθήσει να την κρατήσει κρυφή από τις αδελφές της και από τους συγχωριανούς της, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Και όταν το μυστικό της αποκαλυφθεί, τότε είναι που θα έρθει η καταιγίδα και θα παρασύρει όλη την οικογένεια Σταμίρη.