«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Αυτόν τον γάμο δεν τον περιμέναμε!
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Αυτόν τον γάμο δεν τον περιμέναμε!

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Αυτόν τον γάμο δεν τον περιμέναμε!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος κομίζει ευχάριστα νέα

Στις «Άγριες Μέλισσες» οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη! Οι σεναριογράφοι της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 μας έχουν συνηθίσει σε εκπλήξεις, αλλά αυτό που θα γίνει στα επόμενα επεισόδια με τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα πραγματικά δεν το περιμέναμε.

Στο τέλος του πρώτου κύκλου η Βιολέτα έκανε πρόβα νυφικού για να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Αλλά εκείνος, τυφλωμένος από το πάθος του για εκδίκηση αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Δούκα Σεβαστό. Βέβαια, η σφαίρα δεν βρήκε τον αδελφό του, αλλά τον Μελέτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι.

Στη συνέχεια, ο Μιλτιάδης οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική, όπου πάλεψε με τους δαίμονές του. Για πολύ καιρό έβλεπε τον αδικοχαμένο γιο του, τον Γιάννο, να του μιλάει. Τα οράματα με το παιδί του, του στοίχειωναν το μυαλό και παρόλο που βγήκε από την κλινική δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Όλη αυτή η κατάσταση έφερε ρήξη στην σχέση του με τη Βιολέτα που έξι χρόνια περίμενε καρτερικά για να γίνει καλά. Έτσι, λίγο πριν τα Χριστούγεννα της ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι τους.

Η ρήξη όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Στα επόμενα επεισόδια ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα θα είναι ξανά μαζί! Κι αυτή τη φορά θα θελήσουν να ολοκληρώσουν αυτό που άφησαν στη μέση: Θα παντρευτούν. Μάλιστα, ο Γιάννος θα εμφανιστεί ξανά στον πατέρα του, σε μία πολύ συγκινητική στιγμή και θα είναι σαν να του δίνει την ευχή του για τον γάμο.

Και ο Γιάννος δεν θα είναι το μόνο πρόσωπο από το παρελθόν που επιστρέφει. Στη σειρά επιστρέφουν άλλοι τρεις ήρωες που είχαμε δει κατά καιρούς στα επεισόδια (διάβασε εδώ ποια είναι αυτά).

Παράλληλα, εξέλιξη θα έχει και ο ρόλος του Μιλτιάδη όχι μόνο σε σχέση με τη Βιολέτα αλλά και σε σχέση με το παρελθόν του και την κρυφή σχέση που διατηρούσε με τη μητέρα των αδελφών Σταμίρη.

Η αποκάλυψη του μυστικού για τον θάνατο της Βαλεντίνης Σταμίρη θα φέρει ρήξη στις σχέσεις της Λενιώς με τον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη (διάβασε εδώ τι θα συμβεί).