«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Διπλή προδοσία για τη Λενιώ και τον Λάμπρο
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Διπλή προδοσία για τη Λενιώ και τον Λάμπρο

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Διπλή προδοσία για τη Λενιώ και τον Λάμπρο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε τα πάντα για λογαριασμό του Znews

Το «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» είναι ρητό που έχουμε πει πολλές φορές στη ζωή μας. Μόνο που στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στο κεφάλαιο που αφορά τη Λενιώ.

Όπως σας ενημέρωσα σε προηγούμενο άρθρο, η σχέση της Λενιώς και του Λάμπρου θα περάσει από κρίση. Κι αυτό θα γίνει όταν θα επιστρέψει στη ζωή της ο πρώην αρραβωνιαστικός της.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο επεισόδιο της σειράς είδαμε τον Λάμπρο να διορίζεται στο Διαφάνι και να επιστρέφει στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του, τη Θεοδοσία. Μέχρι τότε δεν γνωρίζαμε τίποτα για το ερωτικό παρελθόν της Λενιώς.

Διότι μπορεί στην αρχή της ιστορίας να την είδαμε να παντρεύεται τον Σέργιο Σεβαστό, αλλά πριν από αυτό ήταν αρραβωνιασμένη με κάποιον που δεν είδαμε ποτέ!Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λενιώς θα κάνει λοιπόν την πρώτη του εμφάνιση στον τρίτο κύκλο της σειράς. Έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει κάνει οικογένεια και έχει ανώτατη θέση στο στρατό.

Παρόλο που κάποιοι από τους συναδέλφους του τάσσονται υπέρ της Χούντας και τιμωρούν τους κομμουνιστές, εκείνος παραμένει δημοκράτης. Και προσπαθεί με τον τρόπο του να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των εξόριστων στη Λέρο.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα βοηθήσει θα είναι και ο Λάμπρος. Η μοίρα φέρνει το υποψήφιο τρίτο πρόσωπο στη ζωή της Λενιώς και του Λάμπρου, να είναι αυτός που θα ευεργετήσει τον δάσκαλο. Από τη μία δηλαδή κάνει το καλό στο Λάμπρο, που είναι εξόριστος στη Λέρο, και από την άλλη- χωρίς να το έχει αντιληφθεί στην αρχή- τον προδίδει με τον χειρότερο τρόπο, εισβάλλοντας στη ζωή της γυναίκας του.

Αλλά και η Λενιώ αντίστοιχα είναι σαν να προδίδει τον Λαμπρο με τον ευεργέτη του άντρα της.

Όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς αυτό το ερωτικό τρίγωνο θα μας απασχολήσει πολύ στον τρίτο κύκλο της σειράς και οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη.