«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ένα ακόμη ζευγάρι στα πρόθυρα χωρισμού
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ένα ακόμη ζευγάρι στα πρόθυρα χωρισμού

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ένα ακόμη ζευγάρι στα πρόθυρα χωρισμού

Μετά τον Δούκα με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο, ποιος έχει σειρά;

Δεν είναι μόνο ο Δούκας και η Μυρσίνη Σεβαστού που φτάνουν στα πρόθυρα του χωρισμού.

Από την αρχή του δεύτερου κύκλου των «Μελισσών» οι σχέσεις του Δούκα και της Μυρσίνης είναι απλά τυπικές.

Όταν ο Δούκας πήρε στα χέρια του τις φωτογραφίες που είχε αφήσει για αυτόν ο Κυπραίος, οι οποίες έδειχναν τη Μυρσίνη στο κρεβάτι του, κατάλαβε ότι η γυναίκα του δεν ήταν πιστή.

Για πολύ καιρό απέφυγε ακόμα και να κοιμηθεί μαζί της παρόλο που εκείνη εκλιπαρούσε για τα χάδια και τα φιλιά του.

Όταν όμως αργότερα η Μυρσίνη έμαθε ότι ο άντρας της ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα των αδελφών Σταμίρη, ό,τι συναίσθημα και αν είχε για τον Δούκα εξαφανίστηκε.

Άλλο ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γάμο του είναι η Ασημίνα με τον Νικηφόρο. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα τη δούμε να εγκαταλείπει την έπαυλη των Σεβαστών παίρνοντας μαζί της και το μικρό Σέργιο.

Οι σχέσεις του πρώην αγαπημένου ζευγαριού θα φτάσουν μάλιστα σε τέτοιο σημείο που, όπως σας είχα ενημερώσει, η Ασημίνα θα απευθυνθεί σε δικηγόρο για να δει πώς μπορεί να προφυλάξει το παιδί της.

Υπάρχει όμως και τρίτο ζευγάρι που θα έρθει σε ρήξη και μάλιστα μεγάλη. Η Ουρανία και Κυριάκος μέχρι τώρα δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα.

Η μοδίστρα του χωριού είχε δεχτεί τα ελαττώματά του συζύγου της και τον είχε συγχωρέσει για τις απιστίες του. Αποφάσισε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία και έξι χρόνια τώρα ζούσαν ευτυχισμένοι έχοντας στην αγκαλιά τους το παιδί τους.

Όταν όμως η Ουρανία θα σηκώσει κεφάλι τότε είναι που θα έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον άντρα της. Διότι δέχτηκε πρόταση από έναν μεγαλέμπορο για να φτιάχνει ρούχα. Η ίδια παρόλο που ο Κυριάκος έχει αντιρρήσεις -διότι τη θέλει κλεισμένη μέσα στο σπίτι- θα ξεκινήσει τη δική της βιοτεχνία.

Μάταια εκείνος Θα προσπαθήσει να την αποτρέψει. Η Ουρανία είναι αποφασισμένη να γίνει επιχειρηματίας και θα πάρει ακόμα και το οικονομικό ρίσκο που θα χρειαστεί προκειμένου να στήσει τη βιοτεχνία της.

Ο Κυριάκος από την άλλη πλευρά δεν είναι διατεθειμένος όχι μόνο τη βοηθήσει αλλά ούτε καν να της συμπαρασταθεί στο νέο της εγχείρημα. Αυτό θα φέρει ρήξη στη σχέση τους η οποία θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη όταν ο Κυριάκος θα μάθει ότι ο Μπάμπης είχε δεσμό με την Ασημίνα. Και ότι όλα αυτά τα γνώριζε η γυναίκα του και δεν μιλούσε…