«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η απελπισμένη κίνηση της Ασημίνας που την οδηγεί στο διαζύγιο
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η απελπισμένη κίνηση της Ασημίνας που την οδηγεί στο διαζύγιο

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η απελπισμένη κίνηση της Ασημίνας που την οδηγεί στο διαζύγιο

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη σειρά

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση του Νικηφόρου και της Ασημίνας.

Στα τελευταία επεισόδια είδαμε τη σχέση του ζευγαριού να αναζωπυρώνεται. Η εγκατάσταση στο Παρίσι έκανε πολύ καλό στον γάμο τους, αφού ο Νικηφόρος και η Ασημίνα μοιάζουν να βρίσκουν τους παλιούς καλούς εαυτούς τους. Ωστόσο, το καλό κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν θα κρατήσει για πολύ.

Αιτία; Τι άλλο από την στάση της Δρόσως που θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο μαζί με τον Κωνσταντή με προορισμό το Παρίσι. Εκεί η Ασημίνα θα έχει μία έντονη κουβέντα με τη Δρόσω. Η μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη θα κάνει σαφές στην Ασημίνα ότι θα διεκδικήσει το παιδί της μέχρι τέλους. Θα φτάσει μάλιστα στο σημείο να την απειλήσει λέγοντάς της ότι αν δεν σεβαστεί την επιθυμία της να βλέπει το μικρό Σέργιο τότε θα αποκαλύψει στο Νικηφόρο το μεγάλο τους μυστικό. Με δυο λόγια η Δρόσω απειλεί την Ασημίνα να πει στον Νικηφόρο ότι τον αδελφό του τον Σέργιο δεν τον σκότωσε μόνο η Ελένη αλλά και οι τρεις αδελφές.

Η Ασημίνα βλέποντας ότι δεν μπορεί να κάνει καλά την αδελφή της θα πιάσει η ίδια τον άντρα της και θα του πει την φοβερή αλήθεια. Ότι δηλαδή ευθύνη για τον θάνατο του αδελφού του έχει και η ίδια του η γυναίκα. Η είδηση αυτή θα πέσει σαν βόμβα στο σπίτι του Νικηφόρου και της Ασημίνας.

Ο Νικηφόρος θα αισθανθεί ότι ζούσε όλα αυτά τα χρόνια με μία φόνισσα και κυρίως με μία ψεύτρα. Θα της πει κατάμουτρα ότι πλέον δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη και θα πάρει το παιδί και θα φύγει από το Παρίσι.

Επιστρέφοντας πίσω ο Νικηφόρος δεν θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω… Αντιθέτως, φτάνοντας στο Διαφάνι θα πει στους γονείς του και σε όλη την οικογένεια ότι σκέφτεται να πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα. Τότε είναι που θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Διότι η Ασημίνα βλέποντας ότι κινδυνεύει να χάσει το παιδί της θα συμμαχήσει με τη Δρόσω προκειμένου να διεκδικήσουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Από ‘κει και πέρα τίποτα από όσα γνωρίζαμε για τις οικογένειες των Σταμίρη και τον Σεβαστών δεν θα είναι πια το ίδιο…