«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Η Ασημίνα εγκαταλείπει τον Νικηφόρο και φεύγει από το Διαφάνι
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Η Ασημίνα εγκαταλείπει τον Νικηφόρο και φεύγει από το Διαφάνι

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Η Ασημίνα εγκαταλείπει τον Νικηφόρο και φεύγει από το Διαφάνι

Kαι φυσικά παίρνει και το παιδί μαζί της

Δίχως επιστροφή είναι ο δρόμος που έχει πάρει πια η Ασημίνα. Η μεσαία από τις αδελφές Σταμίρη που έζησε την προδοσία με τον χειρότερο τρόπο, όταν ο άντρας που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την απάτησε με την ίδια της την αδελφή, έχει χάσει πια την ψυχραιμία της. Η επιστροφή της Δρόσως ταράζει συθέμελα τον γάμο της με τον Νικηφόρο, που έτσι κι αλλιώς είχε κλονισθεί.

Η Ασημίνα ζηλεύει αφόρητα την αδελφή της και ενοχλείται ιδιαίτερα όταν εκείνη της δηλώνει ότι θέλει να έχει επαφές μαζί του, ως θεία του. Κάτι που βέβαια δεν μπορεί να της απαγορεύσει ούτε ο Νικηφόρος.

Η πρωτοβουλία του Νικηφόρου να στηρίξει την Δρόσω και να εναντιωθεί στην γυναίκα και τη μητέρα του, που δεν επιθυμούν η Δρόσω να βλέπει το παιδί της, θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι.

Η Ασημίνα βρίσκει διέξοδο, όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια, στην αγκαλιά του Μπάμπη που της προσφέρει ουσιαστικά, αυτό που δεν έχει: ελευθερία.

Τα πράγματα θα μπερδευτούν ακόμα περισσότερο όταν ο Κωνσταντής, που είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω, θα τη στηρίξει και θα τη βοηθήσει να διεκδικήσει το παιδί της. Βλέποντας ότι το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους πια, η Ασημίνα θα πάρει μία παράτολμη απόφαση.

Αφού η Δρόσω δεν φεύγει από το Διαφάνι και εκτός από τον Νικηφόρο έχει και τον Κωνσταντή να της συμπαραστέκεται, θα αποφασίσει να αφήσει η ίδια τον τόπο που μεγάλωσε. Μία μέρα λοιπόν θα πάρει το παιδί της και θα κλείσει με δύναμη πίσω της την πόρτα της έπαυλης των Σεβαστών.

Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος και ποιανού το μέρος θα πάρει η Λενιώ; Θα το μάθουμε σε επόμενα επεισόδια…