«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η δραματική τροπή που θα πάρει η ζωή του Κωνσταντή και της Δρόσως
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η δραματική τροπή που θα πάρει η ζωή του Κωνσταντή και της Δρόσως

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η δραματική τροπή που θα πάρει η ζωή του Κωνσταντή και της Δρόσως

O Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για λογαριασμό του Znews

Έναν άλλο Κωνσταντή γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες» που μας άρεσε πολύ.

Ο μεσαίος γιος του Δούκα Σεβαστού, βλέποντας τη Δρόσω στα καμπαρέ της Τρούμπας έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τη βγάλει από το βούρκο της αμαρτίας. Ο έρωτάς του για την μικρότερη αδελφή Σταμίρη τον έκανε κυριολεκτικά άλλον άνθρωπο. Ο σκληροτράχηλος Κωνσταντής που συμμετείχε με τον Μελέτη και τον Δούκα στη δολοφονία του Γιάννου έμοιαζε να ήθελε να αφήσει πίσω του το σκοτάδι και να αναζητήσει τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Αυτό έκανε και τον είδαμε να βοηθάει όχι μόνο την Δρόσω, όταν εγκαταστάθηκε στο Διαφάνι, αλλά και τις αδελφές της και να διαχωρίζει τη θέση του από τον Δούκα Σεβαστό.

Δυστυχώς όμως στον τρίτο κύκλο της σειράς ο Κωνσταντής και η Δρόσω χωρίζουν. Και ο χωρισμός τους οδηγεί τον Κωνσταντή να κάνει κακό στον εαυτό του.

Μαζί με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να ανοίξουν μία μπουάτ. Τα πράγματα στην αρχή πάνε καλά. Αλλά πολύ σύντομα ο Κωνσταντής θα μπλέξει με ανθρώπους της νύχτας.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στραφεί στον τζόγο και στο αλκοόλ.

Πολύ σύντομα ο Κωνσταντής μεταμορφώνεται σε ένα ρεμάλι που δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και να ξεφύγει από τις κακές συνήθειες.

Τόσο ο Νικηφόρος, όσο και η Δρόσω -που θα κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια- προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Αλλά δυστυχώς η περίπτωσή του είναι χαμένη από χέρι.

Ο Κωνσταντής βουλιάζει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ στο αλκοόλ. Γίνεται βίαιος και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και τις κινήσεις του.

Σιγά- σιγά ακόμα και οι δικοί του άνθρωποι θα απομακρυνθούν από κοντά του. Και η αγαπημένη του Δρόσω, που ήταν το αποκούμπι του και ο λόγος για να γίνει καλύτερος άνθρωπος, θα βρει παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά.