«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Μια απόπειρα δολοφονίας και μια εξαφάνιση ταράζουν το Διαφάνι
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Μια απόπειρα δολοφονίας και μια εξαφάνιση ταράζουν το Διαφάνι

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Μια απόπειρα δολοφονίας και μια εξαφάνιση ταράζουν το Διαφάνι

Ο Γιάννης Πουλόπουλος φέρνει όλες τις εξελίξεις στο Ζnews

Οι εντάσεις και οι προστριβές δεν έχουν τέλος στο Διαφάνι. Είδαμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας ότι ο Δούκας ήρθε για άλλη μία φορά σε αντιπαράθεση με τη Λενιώ, τον Λάμπρο και όλα τα μέλη του συνεταιρισμού όταν τους πρότεινε να αγοράσει κοψοχρονιά τα καπνά τους. Οι συγχωριανοί του Δούκα αντέδρασαν έντονα και και απείλησαν να τινάξουν τη συμφωνία στον αέρα, έτσι και ο Δούκας δεν αλλάξει στάση και δεν τους δώσει αυτά που τους αξίζουν.

Και αυτή την εβδομάδα λοιπόν θα υπάρχουν εντάσεις και επεισόδια ανάμεσα στη Λενιώ και τον Δούκα άλλα και τον Νικηφόρο, όταν ο σεβαστός θα μάθει την αλήθεια για το γιο του. Ότι δηλαδή εκείνος πρόδωσε τον πατέρα του, δίνοντας στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν, με αποτέλεσμα να αυτοεξοριστεί για έξι χρόνια για να γλιτώσει τα χειρότερα.

Αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα πάθει τις επόμενες μέρες ο Δούκας. Ο Μελέτης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, προσπαθεί να μάθει ποιος είναι αυτός που δολοφόνησε τον Θέμελη. Όταν το κουβάρι θα ξετυλιχθεί και θα μάθει ότι αυτός που δηλητηρίασε τον πατέρα του είναι ο Δούκας θα αντιδράσει πολύ άσχημα. Θα πάρει το νόμο στα χέρια του και με ένα όπλο θα επιτεθεί στον Δούκα επιχειρώντας να το αφαιρέσει τη ζωή. Η κίνηση του αυτή θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Μελέτης θα κινδυνεύσει να βρεθεί στη φυλακή ενώ η Ανέτ προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον Δούκα για αυτό που έκανε θα του πει όλη την αλήθεια για τον Θέμελη. Θα του αποκαλύψει δηλαδή ότι δεν ήταν καρπός ενός μεγάλου έρωτα αλλά ενός βιασμού. Ο Μελέτης θα αντιδράσει με το χειρότερο τρόπο και θα ενοχοποιήσει τη μητέρα του. Όσο κι αν θα το ήθελε, δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί την αλήθεια και θα εξαφανιστεί… Τότε η Ανέτ θα τα βάλει με τον αδελφό της, γιατί δεν αντέχει να χάσει τον γιο της ακόμα μια φορά.

Ο Δούκας θα στηθεί για ακόμα μία φορά στον τοίχο. Και αυτή τη φορά δεν θα έχει απέναντί του μόνο την αδελφή του, αλλά και τη γυναίκα του που τον κατηγορεί για τη συμπεριφορά του σε σχέση με τον Νικηφόρο.

Το σπίτι των Σεβαστών απειλείται να καταρρεύσει. Αλλά ο Δούκας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει…