«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Νέα εγκυμοσύνη στο Διαφάνι!
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Νέα εγκυμοσύνη στο Διαφάνι!

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Νέα εγκυμοσύνη στο Διαφάνι!

Ποιο ζευγάρι θα φέρει χαρά;

Στον πρώτο κύκλο των «Άγριων μελισσών» η Ουρανία έζησε ένα δράμα όταν ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε διπλή ζωή και ότι μάλιστα είχε και ένα παιδί με μία άλλη γυναίκα. Η αντίδρασή της ήταν άμεση: Τον έδιωξε από το σπίτι και όσο κι αν εκείνος προσπαθούσε να τη μεταπείσει δεν τα κατάφερε.

Για να της δείξει ότι τη θέλει απαρνήθηκε μέχρι και τη δουλειά του και έγινε βοηθός του Τόλια. Τελικά, τίποτα από αυτά δεν έπιασε, αφού η Ουρανία ήταν ξεκάθαρη ότι θέλει διαζύγιο.

Στα τελευταία επεισόδια η Ουρανία έχει δείξει να το ξανασκέφτεται αλλά ακόμα δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το αν θα πρέπει να δεχτεί πίσω τον Κυριάκο. Μάλιστα, το συζήτησε και με την Δέσπω, τη μητέρα του Προύσαλη, η οποία τη συμβούλευσε να ρωτήσει την καρδιά της.

Αυτό τελικά θα κάνει η Ουρανία και όπως μαθαίνω θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον άντρα της.

Ο δεύτερος κύκλος θα βρει την Ουρανία και τον Κυριάκο πάλι μαζί. Και μάλιστα παρόλο που ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι και δεν είχαν καταφέρει να γίνουν γονείς, η Ουρανία θα μείνει έγκυος. Το αν αυτός ο γάμος θα καταφέρει να διατηρηθεί ή θα χωρίσουν ξανά είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία…

Πάντως, το ζευγάρι θα επανασυνδεθεί και θα έχουμε και νέα εγκυμοσύνη στο Διαφάνι.