«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νέος έρωτας στο Διαφάνι που δεν τον περίμενε κανείς
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νέος έρωτας στο Διαφάνι που δεν τον περίμενε κανείς

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νέος έρωτας στο Διαφάνι που δεν τον περίμενε κανείς

Διότι κανείς δεν θα μείνει μόνος του

Ευτυχώς που υπάρχουν και νέοι έρωτες στο Διαφάνι, γιατί τα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι πολύ δραματικά. Αλλά οι σεναριογράφοι της σειράς ξέρουν καλά να κρατούν την ισορροπία και να εμπλουτίζουν συνεχώς το σενάριο με νέες ιστορίες.

Το καινούργιο ζευγάρι που θα δημιουργηθεί είναι η Λέτα (Ορνέλα Λούτη) με τον κουρέα (Γιώργος Ηλιόπουλος). Η πρώην κρατούμενη που βοήθησε με την κατάθεσή της την Ελένη να κλείσει τον Βόσκαρη στη φυλακή γνωρίστηκε με τον Προκόπη την πρώτη φορά που ήρθε στο Διαφάνι. Ο ανύπαντρος κουρέας εντυπωσιάστηκε από το σκέρτσο της και προθυμοποιήθηκε να τη συνοδεύσει γιατί είχε χαθεί στο χωριό.

Τότε το φλερτ τους δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί, καθώς ο Βόσκαρης εκβίασε τη Λέτα να μην ξαναπατήσει το πόδι της στο Διαφάνι. Ο διευθυντής των φυλακών υποψιαζόμενος ότι η Λέτα θα έβρισκε και άλλες κρατούμενες για να καταθέσουν εναντίον του, όπως και έγινε τελικά, στη δίκη που του ετοίμαζε η Ελένη, την απείλησε ότι αν την ξαναέβλεπε στο χωριό θα την σκότωνε.

Η Λέτα φοβήθηκε και παρόλο που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την Ελένη απέφευγε να τη συναντάει στο χωριό της. Τώρα όμως αυτό αλλάζει από την στιγμή που ο Βόσκαρης θα τιμωρηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του και θα κλειστεί σε ένα κελί.

Η Λέτα έρχεται στο Διαφάνι και συναντά ξανά τον κουρέα. Εκείνος που δεν την ξέχασε ποτέ θα συνεχίσει να τη φλερτάρει και θα δημιουργηθεί ένα όμορφο ειδύλλιο. Ο Προκόπης όμως δεν ξέρει τίποτα για το παρελθόν της Λέτας. Δεν γνωρίζει ούτε ότι έχει κάνει φυλακή, ούτε βέβαια ότι εργάζεται ως πόρνη. Τι θα γίνει όταν όλα αυτά θα βγουν στο φως, γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό στο Διαφάνι;

Θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια…