«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Νέος έρωτας στο Διαφάνι!
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Νέος έρωτας στο Διαφάνι!

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Νέος έρωτας στο Διαφάνι!

Ποιοι θα γίνουν ζευγάρι;

Από πέρσι ακούγαμε γι’ αυτόν τον έρωτα, αλλά μέχρι τώρα τα spoilers είχαν διαψευστεί.
Ο λόγος για τη Ρίζω (Ελένη Καρακάση) και τον Ενωμοτάρχη (Γιώργος Σουξές) που μπορεί στο σίριαλ να είναι καθημερινά μαζί, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε υπάρξει ούτε υποψία φλερτ μεταξύ τους.

Στον πρώτο κύκλο των “Άγριων Μελισσών” η Ρίζω, που είναι αυτή που κάνει τα προξενιά στο χωριό, δεν είχε καμία τύχη με τους άντρες. Αντίστοιχα και ο Ενωμοτάρχης, παρόλο που η μητέρα του (Αλίκη Αλεξανδράκη) του γκρινιάζει ότι έχει μείνει γεροντοπαλίκαρο και πρέπει να νοικοκυρευτεί, δεν έχει βρει ακόμα τη γυναίκα των ονείρων του.

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια η Ρίζω και ο Ενωμοτάρχης θα έρθουν πιο κοντά. Το “προξενιό” θα το κάνει η Δέσπω, η μητέρα του, η οποία καλοβλέπει τη Ρίζω εδώ και καιρό. Οι δύο γυναίκες έχουν ιδιαίτερη σχέση μιας και η Δέσπω είναι κατάκοιτη χρόνια και αυτή που την περιποιείται είναι η Ρίζω.

Βλέποντάς λοιπόν πόσο καλή είναι, κάποια στιγμή θα βάλει λόγια στον γιο της προκειμένου να τον επηρεάσει να τη δει με άλλο μάτι. Ήδη σε προηγούμενα επεισόδια σε ανύποπτο χρόνο είχαμε δει τις δύο γυναίκες να λέει η μία στην άλλη ότι αυτή είναι το πεπρωμένο της, εννοώντας ότι η μία θα φροντίζει την άλλη.

Έτσι, πιάνοντας πότε τον ένα και πότε τον άλλον, η Ρίζω θα πετύχει τον σκοπό της που είναι να δει τον γιο της να έχει δίπλα μία καλή γυναίκα που θα τον αγαπάει και θα τον φροντίζει, όπως είναι η Ρίζω.