«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νέος γάμος στο Διαφάνι
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νέος γάμος στο Διαφάνι

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νέος γάμος στο Διαφάνι

Όχι μόνο δολοφονίες, θάνατοι και εκβιασμοί!

Όχι μόνο δολοφονίες, θανάτους και εκβιασμούς αλλά και γάμο θα έχουν τα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών».

Είδαμε ήδη την Βιολέτα να ντύνεται νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της Μιλτιάδη. Ύστερα από έξι χρόνια που τον περίμενε να βγει από το ψυχιατρείο και να είναι καλά η υπομονή της ανταμείφθηκε και παντρεύτηκε τον άντρα που αγαπούσε τόσο πολύ.

Στη συνέχεια και η Λενιώ με τον Λάμπρο παντρεύτηκαν αφήνοντας πίσω τους εφιάλτες του παρελθόντος. Όχι βέβαια για πολύ γιατί καθόλου τυχαίο δεν ήταν το όνειρο που είδε την ημέρα του γάμου της η Λενιώ, όπου στη θέση του Λάμπρου ήταν ο νεκρός Σέργιος.

Στα επόμενα επεισόδια θα πέσει πολύ… θανατικό. Ήδη ο πατέρας του Γραμματικού άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του γιου του, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τον Δούκα να δολοφονεί τον Θέμελη.

Αλλά θα υπάρχουν και ευχάριστα. Στο τέλος του πρώτου κύκλου είδαμε ότι υπάρχει ένα αδιόρατο φλερτ μεταξύ της Ρίζως και του Ενωμοτάρχη. Ένα φλερτ που εγκρίνει η μητέρα του Βασίλη η κυρία Δέσπω που τρέφει αισθήματα συμπάθειας και εκτίμησης για την Ρίζω.

Το μόνο που είχαμε δει μέχρι τώρα να γίνεται με αυτούς τους δύο ήταν ένα φιλί. Ωστόσο στα επόμενα επεισόδια, όπως μαθαίνω το φλερτ θα προχωρήσει –ειδικά όταν ο Προύσαλης θα αφεθεί ελεύθερος από τη φυλακή όπου κρατείται– και θα καταλήξει σε μία πρόταση γάμου που θα κάνει ο Ενωμοτάρχης  στη μαία του χωριού. Το νέο θα γίνει δεκτό με πολύ χαρά από όλους τους Διαφανιώτες που γνώριζαν ίσως καλύτερα και από το ίδιο το ζευγάρι ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους.

Έτσι, ο Προύσαλης θα πάψει πια να είναι γεροντοπαλίκαρο και να δέχεται καζούρα από τους φίλους του στο καφενείο. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τους άλλους δύο εργένηδες του χωριού τον κουρέα και τον καφετζή. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν νύφες για αυτούς στο προσκήνιο.