«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα παίρνουν το παιδί και φεύγουν από το σπίτι!
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα παίρνουν το παιδί και φεύγουν από το σπίτι!

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα παίρνουν το παιδί και φεύγουν από το σπίτι!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος δίνει αποκλειστικά στο Znews τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του κοινού

Μπορεί ο γάμος της Ασημίνας και Νικηφόρου να έχει φτάσει ένα βήμα πριν από το τέλος, αλλά δεν θα είναι για πάντα έτσι…

Βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς ότι η Ασημίνα έχει φτάσει πια στα όριά της με τον άντρα της. Η μεσαία από τις αδελφές Σταμίρη βλέπει ότι ο Νικηφόρος μεταμορφώνεται σιγά-σιγά σε Δούκα Σεβαστό. Παρόλο που όταν τον γνώρισε εκείνος της είχε πει ότι δεν βάζει σε πρώτη μοίρα τα χρήματα αλλά τα συναισθήματά αυτό πια έχει πάψει να ισχύει.

Ο Νικηφόρος που ήταν αυτός που κατέδωσε τον ίδιο του τον πατέρα είναι και τώρα εκείνος που θα διαλύσει το συνεταιρισμό και θα φέρει μεγάλα προβλήματα στην Ελένη.

Ακόμα και το θέμα του παιδιού δεν το έχει χειριστεί σωστά…

Όταν η Δρόσω του ζήτησε να βλέπει το παιδί της μιας και είναι η βιολογική του μητέρα εκείνος αρχικά είπε ναι. Στη συνέχεια το ναι έγινε όχι, όταν μαθεύτηκε στο χωριό το αμαρτωλό παρελθόν της Δρόσως.

Όλα αυτά έχουν φέρει μεγάλους τριγμούς στο γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Και μάλιστα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Ασημίνα θα φτάσει στο σημείο να συμμαχήσει με την Δρόσω προκειμένου να διεκδικήσει το παιδί της.

Ακόμα και αυτό θα ανατραπεί όταν η Ασημίνα θα αντιληφθεί ότι η Δρόσω έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Ξέροντας ότι τα δύο αδέλφια δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις, η Ασημίνα φοβάται ότι η Δρόσω θα μπορούσε, με την αρωγή του Κωνσταντή, να της πάρει το παιδί.

Τότε είναι που θα ζητήσει τη βοήθειά του Νικηφόρου. Εκείνος βλέποντας ότι ο αδερφός της έχει μία σοβαρή σχέση με την αδελφή της γυναίκας του θα πάρει δραστικά μέτρα. Ποια είναι αυτά; Ο Νικηφόρος θα προτείνει ξανά στην Ασημίνα να φύγουν από την έπαυλη των Σεβαστών.

Η Ασημίνα όλο αυτό το διάστημα που η Μυρσίνη της έκανε μαύρη τη ζωή ήθελε να μένει στο Διαφάνι για να είναι κοντά στις αδελφές της. Τώρα όμως που η σχέση με τις αδελφές της έχει φτάσει σε οριακό σημείο δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να παραμένει στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε.Έτσι, θα ακολουθήσει τον άντρα της που θα της προτείνει να μετακομίσουν στο Παρίσι. Στην απόφασή τους αυτή θα έχουν πολύτιμη βοηθό και συμπαραστάτρια την Ανέτ. Εκείνη θα τους βοηθήσει να οργανώσουν την… ηρωική τους έξοδο από την έπαυλη των Σεβαστών και εκείνη είναι που θα τους παραχωρήσει το σπίτι της στο Παρίσι για να μείνουν μαζί με το μικρό Σέργιο.

Αλλά ακόμα και η κίνηση αυτή δεν θα καταφέρει να αλλάξει το σκηνικό. Διότι μία σειρά από οικογενειακά προβλήματα θα τους αναγκάσουν να επιστρέψουν και πάλι στο Διαφάνι.