«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Οι σεναριογράφοι αλλάζουν το φινάλε της σειράς!
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Οι σεναριογράφοι αλλάζουν το φινάλε της σειράς!

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Οι σεναριογράφοι αλλάζουν το φινάλε της σειράς!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος κάνει μια αποκάλυψη για τη Λενιώ και τον Βόσκαρη που θα συζητηθεί

Μία εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο θα τελειώσει ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι ότι το τελευταίο επεισόδιο θα μεταδοθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά το φινάλε των «Μελισσών» για αυτή τη σεζόν θα γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου. Έτσι κι αλλιώς, από τις 10 Ιουνίου ξεκινάει στον ΑΝΤ1 το Euro και μία εβδομάδα πριν θα υπάρχουν στην prime time ειδικές εκπομπές για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.

Οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να αλλάξουν το φινάλε της σειράς, μιας και θα υπάρχουν τέσσερα επεισόδια λιγότερα και οι εξελίξεις θα είναι πραγματικά καταιγιστικές.

Η μεγάλη έκπληξη που δεν περίμενε κανείς να συμβεί είναι ότι η Ελένη θα συμφιλιωθεί με τον Βόσκαρη. Πώς θα γίνει αυτό; Ο Βόσκαρης θα μάθει από τη θεία του (Ζωή Ρηγοπούλου) την αλήθεια για τον φρικτό θάνατο του πατέρα του. Αυτό που γνώριζε μέχρι τώρα είναι ότι τον πατέρα του τον δολοφόνησε με τσεκούρι η μάνα του, όταν ήταν έγκυος σε εκείνον. Έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή όπου έφερε στον κόσμο το παιδί που κυοφορούσε, δηλαδή τον Μάνο.

Η θεία του Βόσκαρη θα του αποκαλύψει ότι τον πατέρα του τον σκότωσε ο Σέργιος Σεβαστός (Τάσος Χαλκιάς). Όπως έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια, ο πατέρας του Δούκα σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη, που ήταν φευτογιατρός, όταν ανακάλυψε ότι χορηγούσε στη μητέρα του μορφίνη. Διψώντας για εκδίκηση ο Σέργιος Σεβαστός πήγε να σκοτώσει και τη μητέρα του Βόσκαρη. Αλλά έκανε πίσω όταν εκείνη του είπε ότι είναι έγκυος. Για να της χαρίσει τη ζωή, της ζήτησε να πάρει πάνω της το έγκλημα που εκείνος διέπραξε, όπως και έγινε.

Όταν ο Μάνος θα μάθει την αλήθεια, θα νιώσει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Διότι το μίσος που έτρεφε για τη μάνα του, την οποία μάλιστα σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια όταν ήταν στο νοσοκομείο, βασιζόταν σε ένα ψέμα που του είχε πει η οικογένεια Σεβαστού.

Ο Βόσκαρης θα ζητήσει να συναντηθεί με την Ελένη. Και εκεί θα της αποκαλύψει ένα μυστικό που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Θα της πει ότι ο φίλος του, ο Σέργιος (Ανδρέας Κωνσταντίνου), του είχε αποκαλύψει ότι τον πατέρα των αδελφών Σταμίρη τον σκότωσε ο Δούκας για να βάλει χέρι στα χωράφια του. Η αποκάλυψη αυτού του θανάσιμου μυστικού θα είναι και η μόνη καλή πράξη που θα κάνει ο Βόσκαρης λίγο πριν πεθάνει. Διότι κόντρα στο αρχικό σενάριο που ήθελε τον Βόσκαρη να επιστρέφει τον Φεβρουάριο του 2022 για μία σειρά επεισοδίων, το τέλος του θα γραφτεί νωρίτερα.