«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ποιος θα γλιτώσει τη Λενιώ από τη φυλακή;
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ποιος θα γλιτώσει τη Λενιώ από τη φυλακή;

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ποιος θα γλιτώσει τη Λενιώ από τη φυλακή;

Όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις των ηρώων τη νέα σεζόν...

Αν ο πρώτος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» ξετρέλανε τους θαυμαστές της σειράς, πού να δείτε τι θα γίνει με τον δεύτερο…

Αν δεν είχε μεσολαβήσει η πανδημία και το lock down, που ανάγκασε τους υπεύθυνους της σειράς να διακόψουν τα γυρίσματα, τότε ο πρώτος κύκλος επεισοδίων θα ολοκληρωνόταν με τη φυλάκιση της Ελένης.

Αυτά τα επεισόδια θα τα δούμε το φθινόπωρο και από τον Οκτώβριο η ιστορία θα μεταφερθεί πέντε χρόνια μετά. Αυτή που θα αποκαλύψει ότι τον Σέργιο Σεβαστό τον σκότωσαν οι αδελφές Σταμίρη είναι η Θεοδοσία, που έχει βρει το γράμμα του Γιάννου.

Πριν απευθυνθεί στον ενωμοτάρχη, θα βρει την Ελένη κι εκείνη θα της ζητήσει να μην πει τίποτα για το γράμμα και θα της υποσχεθεί ότι θα παραδοθεί η ίδια! Έτσι θα γίνει και θα καταδικαστεί σε ισόβια. Μόνο που κατά τη διάρκεια της δίκης θα βγουν στη φόρα τα άπλυτα του Δούκα που σκότωσε τον ανιψιό του, όπως και το τι έκανε ο Σέργιος τη νύχτα του φόνου.

Έτσι, η Ελένη θα έχει αρκετά ελαφρυντικά και η ποινή της θα είναι μόνο πέντε χρόνια. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή θα διαδραματίσει ένας νέος άντρας που θα μπει στη ζωή της Ελένης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Αυτός θα διεκδικήσει και θα κερδίσει την καρδιά της Ελένης, αφού ο Λάμπρος όταν μάθει ότι η αγαπημένη του έχει διαπράξει φόνο, θα πάρει απόσταση. Όταν λοιπόν η ιστορία θα μας δείξει πώς είναι η ζωή των ηρώων πέντε χρόνια μετά, θα δούμε την Ελένη να αποφυλακίζεται.

Μόνο που η Μυρσίνη δεν πιστεύει ότι έχει τιμωρηθεί αρκετά για τον φόβο του γιου της και, ζητώντας εκδίκηση, θα οδηγηθεί σε μια παράτολμη πράξη…