«Άγριες Μέλισσες» – spoiler: Σοκ για την Ασημίνα και τη Δρόσω! Ο Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – spoiler: Σοκ για την Ασημίνα και τη Δρόσω! Ο Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει

«Άγριες Μέλισσες» – spoiler: Σοκ για την Ασημίνα και τη Δρόσω! Ο Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει

Τάσεις φυγής έχουν οι ήρωες της σειράς - Η συγκλονιστικές εξελίξεις από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Ανατριχιαστικές θα είναι οι εξελίξεις που έρχονται στις  «Άγριες Μέλισσες». Η κόντρα ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κωνσταντή και την Ασημίνα και τον Νικηφόρο θα κορυφωθεί με απρόβλεπτες συνέπειες.

Μέχρι τώρα αυτό που έχουμε δει είναι ότι η Δρόσω με την υποστήριξη του Κωνσταντή ζητάει από την Ασημίνα και τον Νικηφόρο να της επιτρέπουν να βλέπει το παιδί της. Η Ασημίνα, μετά το επεισόδιο με τον μικρό Σέργιο που ανακάλυψε στο δωμάτιο της Μυρσίνης δημοσιεύματα που έγραφαν ότι η θεία του η Ελένη είναι φόνισσα, αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του άντρα της να μετακομίσουν στο Παρίσι. Μόνο που λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο…

Ο ξενοδόχος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Δρόσω. Η μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη θα απευθυνθεί σε δικηγόρο και θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην αδελφή της και τον γαμπρό της για να μπορεί να έχει επικοινωνία με τον γιο της. Η κίνηση της αυτή δεν θα πτοήσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα που θα αναζητήσουν μία πιο ήσυχη ζωή στη γαλλική πρωτεύουσα. Η αγάπη της Δρόσως για το παιδί της θα την οδηγήσουν στο Παρίσι.

Εκεί θα έχει μία έντονη λογομαχία με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο και θα φτάσει το σημείο να εκβιάσει την ίδια της την αδελφή προκειμένου να μπορεί να είναι δίπλα στο παιδί της.

Όταν ο Νικηφόρος θα μάθει την αλήθεια για το θάνατο του αδελφού του τότε είναι που δεν θα τον κρατάει τίποτα στο Παρίσι. Χωρίς να πει τίποτα στη γυναίκα του θα πάρει το μικρό Σέργιο και θα φύγει από το σπίτι. Η κίνηση του αυτή, όπως είναι λογικό, θα φέρει τεράστια αναστάτωση όχι μόνο στη Δρόσω αλλά και στην Ασημίνα που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφτανε στο σημείο αυτό ο άντρας της.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όταν εκείνη είχε κάνει κάτι αντίστοιχο ο Νικηφόρος είχε χαρακτηρίσει την κίνηση της επιπόλαια και εγωιστική.

Τώρα μοιάζει να την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει σε αυτό τόσο η Ασημίνα όσο και η Δρόσω που έχει συμμαχήσει με τον Κωνσταντή.

Τα δύο αδέλφια, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος, θα συγκρουστούν για άλλη μία φορά θυμίζοντας αυτό που είχε πει κάποτε η Αγορίτσα. Ότι δηλαδή στην οικογένεια των Σεβαστών υπάρχει μία κατάρα που θέλει τα αδέλφια να μην φιλιώνουν ποτέ! Και όπως ακριβώς ο Μιλτιάδης με το Δούκα δεν λένε να συμφιλιωθούν, το ίδιο θα γίνει και με το Νικηφόρο και τον Κωνσταντή.