«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Το τρομακτικό ατύχημα που θα φέρει ξανά κοντά τον Δούκα και τη Μυρσίνη
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Το τρομακτικό ατύχημα που θα φέρει ξανά κοντά τον Δούκα και τη Μυρσίνη

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Το τρομακτικό ατύχημα που θα φέρει ξανά κοντά τον Δούκα και τη Μυρσίνη

Δραματικές στιγμές για τους σεβαστούς

Από την έναρξη του δεύτερου κύκλου της σειράς ξέρουμε ότι ο γάμος του Δούκα Σεβαστού και της Μυρσίνης κρέμεται κυριολεκτικά σε μία κλωστή. Όταν στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» ο Δούκας έλαβε μία επιστολή από τον Κυπραίο με άσεμνες φωτογραφίες της Μυρσίνης, τότε κατάλαβε ότι η γυναίκα του δεν του είναι πιστή.

Η Μυρσίνη βέβαια έσπευσε να του ρίξει στάχτη στα μάτια, υποστηρίζοντας ότι ο Κυπραίος τη νάρκωσε και τη φωτογράφισε, χωρίς εκείνη να καταλάβει τίποτα. Βέβαια, οι δικαιολογίες της δεν τον έπεισαν γι αυτό και όλο αυτό το διάστημα έμεναν σε χωριστές κρεβατοκάμαρες και της φερόταν σαν να είναι η υπηρεσία του σπιτιού.

Όταν όμως η Μυρσίνη έμαθε ότι ο άντρας της ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα των αδελφών Σταμίρη συνειδητοποίησε ότι αυτός ξεκίνησε τη βεντέτα που οδήγησε στον θάνατο του γιου τους.

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι είναι η αποκάλυψη του μυστικού της Δρόσως και της Ασημίνας που οδηγεί τον Δούκα να ζητήσει διαζύγιο από τη γυναίκα του. Εκείνη, όταν θα της πάει τα χαρτιά του διαζυγίου, θα του απαντήσει «Δεν θα γλιτώσεις έτσι εύκολα από εμένα».

Η Μυρσίνη θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει το άλογό της. Εκεί όμως θα έχει ένα ατύχημα και θα κινδυνεύσει να πεθάνει. Εκεί είναι που ο Δούκας θα αλλάξει γνώμη και θα σπεύσει να της συμπαρασταθεί. Όταν τα παιδιά του θα του πουν ότι η γυναίκα του είναι στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή της, τότε θα λυγίσει. Θα πάει αμέσως στο πλευρό της για να της συμπαρασταθεί.

Τότε είναι που θα καταλάβει ότι η Μυρσίνη είναι η γυναίκα της ζωής του και θα της ζητήσει να επανασυνδεθούν. Μάλιστα, θα δώσει εντολή στον δικηγόρο του να παγώσει τη διαδικασία του διαζυγίου. Οι σχέσεις του θα αποκατασταθούν, αφού στην πραγματικότητα ο Δούκας και η Μυρσίνη είναι φτιαγμένοι από το ίδιο ύφασμα. Σύντομα όμως θα υπάρξει νέα ρήξη και μέχρι του τέλος του κύκλου δεν ξέρουμε αν θα τους βρούμε μαζί ή χώρια.