«Άγριες Μέλισσες»: Θα φύγει ή όχι ο Βόσκαρης από τη σειρά;
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες»: Θα φύγει ή όχι ο Βόσκαρης από τη σειρά;

«Άγριες Μέλισσες»: Θα φύγει ή όχι ο Βόσκαρης από τη σειρά;

O Γιάννης Πουλόπουλος έχει πληροφορίες για το μέλλον του Βασίλη Μπισμπίκη στον ρόλο που συζητάει έντονα το κοινό

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους ήρωες που λατρεύεις να μισείς. Ο λόγος ασφαλώς για το Μάνο Βοσκαρη, τον διευθυντή των φυλακών που κλείστηκε η Ελένη. Από τον Σεπτέμβριο που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις «Άγριες Μέλισσες» ήταν το πρόσωπο που απασχόλησε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τους τηλεθεατές της σειράς.

Ειδικά όταν τον είδαν να βασανίζει και να βιάζει τη Λενιώ και στη συνέχεια να της στήνει τη μία παγίδα μετά την άλλη, για να την ξαναδεί στη φυλακή, περίμεναν διακαώς πότε θα πληρώσει για τις αμαρτίες που έχει κάνει.

Με μεγάλη ανακούφιση λοιπόν τον είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα να κλείνεται στη φυλακή, ύστερα από τη μαρτυρία σοκ της Σοφούλας και οι συγκρατούμενοί του να τον ευνουχίζουν.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό αυτό που γνωρίζαμε για το φινάλε του Μάνου ήταν ότι μην αντέχοντας τα βασανιστήρια των φυλακών θα έβαζε ο ίδιος τέλος στον εαυτό του. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει πια… Αυτό που εξετάζεται τώρα από τους σεναριογράφους του σίριαλ είναι να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο και να τον αφήσουν εκεί μέχρι να δουν πώς θα ολοκληρωθεί ο ρόλος.

Μετά την απόφαση του σταθμού να δώσει το πράσινο φως και για τον τρίτο κύκλο του σήριαλ τα πάντα έχουν ανατραπεί. Μάλιστα, παρόλο που ο Βασίλης Μπισμπίκης που υποδύεται τον Μάνο έχει συμφωνήσει του χρόνου να παίζει στην καινούργια σειρά του Παπαδουλάκη στο Mega, μαθαίνω ότι ενδέχεται να κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Μπορεί η παρουσία του στο σίριαλ του ANT1 να μην είναι πια καθημερινή αλλά ο Βόσκαρης δεν θα μας τελειώσει έτσι εύκολα. Θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Ελένη και τους υπόλοιπους στο Διαφάνι αφού το τέλος της ιστορίας του ακόμα δεν έχει γραφτεί. Μάλιστα, όπως λένε αυτοί που ξέρουν τα πράγματα από μέσα, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Βόσκαρης να επιστρέψει στις «Άγριες Μέλισσες» τον Ιανουάριο του 2022, για να εκδικηθεί τη Λενιώ.