«Άγριες Μέλισσες»: Θα συνεχιστεί ή όχι για τρίτη σεζόν η σειρά;
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες»: Θα συνεχιστεί ή όχι για τρίτη σεζόν η σειρά;

«Άγριες Μέλισσες»: Θα συνεχιστεί ή όχι για τρίτη σεζόν η σειρά;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει το ρεπορτάζ

Από τα Χριστούγεννα ακούγαμε ότι ο ΑΝΤ1 ζήτησε από τους σεναριογράφους της αγαπημένης σειράς να απαντήσουν αν θα μπορούσαν να συνεχίσουν τις «Άγριες Μέλισσες» για ακόμη μία χρονιά. Θυμίζουμε ότι η συγγραφική ομάδα του σήριαλ που έχει σπάσει τα μηχανάκια της AGB είχε πει αρχικά ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συνεχιστούν και το φθινόπωρο του 2021.

Ωστόσο, όταν τα νούμερα ενός σήριαλ είναι τόσο υψηλά είναι λογικό το κανάλι να πιέζει τους συντελεστές να βρουν μία φόρμουλα ώστε να πάρει παράταση για μερικά επεισόδια ακόμα.

Οι σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών» είχαν ζητήσει από την εταιρεία παραγωγής περιθώριο χρόνου μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου για να αποφασίσουν τελικά τι θα κάνουν.

Ωστόσο, όπως μαθαίνω από τον ΑΝΤ1, ζήτησαν νέα πίστωση χρόνου για να απαντήσουν ναι ή όχι.

Αιτία είναι η καθυστέρηση κάποιων εξωτερικών γυρισμάτων που αναβλήθηκαν εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τις τελευταίες εβδομάδες. Οι σεναριογράφοι αναγκάστηκαν να παραδώσουν νωρίτερα κάποια επεισόδια για να γυρίζονται οι εσωτερικές σκηνές μιας και στα εξωτερικά γυρίσματα υπήρχε πρόβλημα.

Το γεγονός αυτό διπλασίασε τον όγκο δουλειάς τους αφού θα έπρεπε να ετοιμάσουν πολύ περισσότερες σκηνές, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην παραγωγή των επεισοδίων.

Όπως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, σε μία τέτοια συνθήκη δεν είναι εύκολο να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της πετυχημένης σειράς.

Οι σεναριογράφοι ζήτησαν από την εταιρεία παραγωγής νέα πίστωση χρόνου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, προκειμένου να κάνουν ένα πλάνο με την εξέλιξη των χαρακτήρων και των ιστοριών για να είναι σε θέση να απαντήσουν αν η ιστορία θα μπορούσε να συνεχιστεί για 150 επεισόδια ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχική ιδέα για να συνεχιστεί η σειρά για τρίτη σεζόν είναι να καταγράψει όλη την ιστορία της Χούντας.

Σε αυτή την περίπτωση κάποιοι ήρωες θα συνεχίσουν και κάποιοι άλλοι όχι.

Και το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρχει μόνο ένας τόπος όπως είναι το Διαφάνι, αφού κάποιοι ήρωες θα μετακομίσουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο προς το παρόν. Αυτή είναι μία πρώτη σκέψη την οποία θέλουν να επεξεργαστούν με πολύ μεγάλη προσοχή σεναριογράφοι για να δουν αν μπορεί η ιδέα να πάρει σάρκα και οστά. Διότι το μεγάλο στοίχημα για τους δημιουργούς είναι στην πραγματικότητα με τους εαυτούς τους. Έχοντας κάνει ένα τόσο πετυχημένο σίριαλ που σημειώνει κάθε μέρα τριανταριά απέναντι σε πολύ δυνατά ριάλιτι όπως είναι το MasterChef και το Survivor, ο μεγάλος αντίπαλος είναι στην πραγματικότητα η ίδια η ιστορία. Πρέπει το σενάριο να συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον και η πλοκή να είναι γρήγορη όπως είναι και τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μία πρώτη κουβέντα που έγινε με τους ηθοποιούς οι περισσότεροι είναι θετικοί στο να συνεχίσουν.

Αλλά οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στο τέλος του μήνα.