“Άγριες Μέλισσες”: Το μέλλον της Δρόσως δεν είναι αυτό που περιμέναμε!
Stay tuned

“Άγριες Μέλισσες”: Το μέλλον της Δρόσως δεν είναι αυτό που περιμέναμε!

“Άγριες Μέλισσες”: Το μέλλον της Δρόσως δεν είναι αυτό που περιμέναμε!

Τι σχεδιάζει η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη για την ηρωίδα της;

Η σεναριογράφος της σειράς “Άγριες Μέλισσες” Μελίνα Τσαμπάνη μάς έχει συνηθίσει σε ανατροπές, αλλά αυτά που σχεδιάζει για την Δρόσω πραγματικά δεν τα περιμέναμε!

Λίγο πριν σταματήσουν τα γυρίσματα της σειράς που έγινε λατρεία, είδαμε τη Δρόσω να συμφωνεί με την Ασημίνα (σ.σ. Έλλη Τρίγγου) και τη Μυρσίνη (σ.σ. Κατερίνα Διδασκάλου) να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της και να δώσει το παιδί που θα γεννήσει στην αδελφή της που δεν μπορεί να γίνει μητέρα.

Η Δρόσω είχε εκφράσει εδώ και πολύ και καιρό την επιθυμία να φύγει από το Διαφάνι και να ακολουθήσει το όνειρό της που είναι να γίνει τραγουδίστρια. Μάλιστα, ήταν στο παρατσάκ να αφήσει τις αδελφές της και το χωριό της και να ακολουθήσει τον Παύλο (σ.σ. Ίαν Στρατής) και να δουλέψει μαζί του στο μπουλούκι.

Το σχέδιο αυτό, στον πρώτο κύκλο, που κανονικά θα ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Στα επεισόδια που γράφτηκαν, αλλά δεν γυρίστηκαν, θα δούμε μάλιστα ένα υφασματέμπορα που επισκέπτεται το Διαφάνι να γοητεύεται από τη Δρόσω και να τη διεκδικεί.

Ωστόσο, παρόλο που το ειδύλλιο με αυτόν τον άντρα θα μπορούσε να είναι μία ευκαιρία να μη δώσει το παιδί της στην αδελφή της και να φύγει από το χωριό της, χωρίς κανένας να αντιληφθεί ότι είναι έγκυος, δεν θα το κάνει. Το παιδί θα γεννηθεί κανονικά και θα το πάρει η Ασημίνα για να το μεγαλώσει στο σπίτι των Σεβαστών.

Το όνειρό όμως της Δρόσως να γίνει τραγουδίστρια θα γίνει πραγματικότητα. Ή τουλάχιστον θα το κυνηγήσει. Στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων θα δούμε όλους τους ήρωες, πέντε χρόνια μετά.

Σε αυτά τα επεισόδια λοιπόν η Δρόσω φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη Λενιώ (σ.σ. Μαρία Κίτσου), την Ασημίνα (σ.σ. Έλλη Τρίγγου) και όλους τους συγχωριανούς της στο Διαφάνι και να προσπαθήσει να βρει δουλειά ως τραγουδίστρια. Μόνο που σε αυτή την προσπάθεια, τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως ίσως τα περίμενε…

Αντί λοιπόν να εμφανιστεί σε πανηγύρια αξιοποιώντας τη θεία φωνή που έχει, θα τη δούμε να ακολουθεί λάθος δρόμους και να έρχεται για ακόμη μία φορά αντιμέτωπη με την ηθική της…