Αλέξανδρος Ρήγας: Με ποια πρωταγωνίστρια του «Τι ψυχή παραδώσεις μωρή;» συνεργάζεται ξανά;
Stay tuned

Αλέξανδρος Ρήγας: Με ποια πρωταγωνίστρια του «Τι ψυχή παραδώσεις μωρή;» συνεργάζεται ξανά;

Αλέξανδρος Ρήγας: Με ποια πρωταγωνίστρια του «Τι ψυχή παραδώσεις μωρή;» συνεργάζεται ξανά;

Αυτό ομολογουμένως είναι έκπληξη!

Αυτό ομολογουμένως είναι έκπληξη! Ξέρουμε ότι οι σχέσεις του Αλέξανδρου Ρήγα και της Χρύσας Ρώπα έχουν περάσει διάφορες φάσεις. Άλλωστε και οι δύο σε συνεντεύξεις τους, προσπαθώντας να εξηγήσουν τι δεν πήγε καλά στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” παραδέχτηκαν ότι υπήρξε καβγάς και μάλιστα έντονος.

Ωστόσο, πάντα υπήρχε αγάπη μεταξύ τους και το κυριότερο αμοιβαία εκτίμηση. Άλλωστε, λίγα χρόνια μετά το “Τι ψυχή θα παραδώσεις;” οι δυο τους συνεργάστηκαν στο θέατρο και έκαναν μάλιστα και μεγάλες επιτυχίες μαζί.

Μάλιστα, η Χρύσα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Καλύτερα δε γίνεται” όταν τη ρώτησαν για ποιο λόγο σταμάτησε το σίριαλ, απάντησε: “«Με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχω ζήσει επιτυχιάρες, έχω παίξει κειμενάρες. Ναι, με είχε βρίσει κι έφυγα από τη σειρά. Μετά, όμως, μου έγραψε θεατρικό. Με έβρισε χυδαία κάποια στιγμή, τι να κάνω; Επειδή δεν με αντικατέστησε σταμάτησε το σίριαλ”.

Η Χρύσα Ρώπα και ο Αλέξανδρος Ρήγας θα συνεργαστούν ξανά τηλεοπτικά ύστερα από 12 χρόνια, διότι τόσα έχουν περάσει από το “Κόκκινο δωμάτιο” στο οποίο η ηθοποιός είχε κάνει γκεστ εμφανίσεις. Ο Ρήγας και Αποστόλου ετοιμάζουν αυτό το διάστημα για λογαριασμό της ΕΡΤ την “Τούρτα της μαμάς”. Πρόκειται για ένα κωμικό σίριαλ που θα ξεκινάει κάθε φορά από το οικογενειακό τραπέζι. Στο σίριαλ αυτό γνωρίζουμε ότι τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μοιράζονται ο Κώστας Κόκλας, η Καίτη Κωνσταντίνου και ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Στην “Τούρτα της μαμάς” θα παίξει όμως και η Χρύσα Ρώπα και μάλιστα σε 20 από τα 32 επεισόδια που έχουν εγκριθεί αρχικά από το κρατικό κανάλι. Εκτός από την Χρύσα, στο νέο εβδομαδιαίο σίριαλ της ΕΡΤ, θα παίξει η Λυδία Φωτοπούλου σε ένα ρόλο που θα προκαλέσει αίσθηση, η Υρώ Μανέ, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ιωάννα Πηλιχού και πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης που κλείνονται τώρα.

Πρόκειται για ένα σίριαλ με all star cast, από αυτά που σπάνια γίνονται πια και ομολογουμένως το περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Η πρεμιέρα της “Τούρτας της μαμάς” προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο.