ALPHA: Αυτές είναι οι σειρές που πήραν το “πράσινο φως” για την επόμενη σεζόν
Stay tuned

ALPHA: Αυτές είναι οι σειρές που πήραν το “πράσινο φως” για την επόμενη σεζόν

ALPHA: Αυτές είναι οι σειρές που πήραν το “πράσινο φως” για την επόμενη σεζόν

O Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για τον σχεδιασμό του καναλιού

Μπορεί ο κορονοϊός να μην επιτρέπει να γίνονται τα γυρίσματα των σίριαλ, αλλά ήδη στα επιτελεία των σταθμών προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα.

Και η επόμενη μέρα στον Alpha πρέπει να σχεδιαστεί με προσοχή, γιατί υπήρξαν αρκετές απώλειες την προηγούμενη σεζόν, φέροντας το σταθμό σε χαμηλές θέσεις στους πίνακες με τις θεαματικότητες.

Στόχος του καναλιού είναι να έχει ένα ποικίλο πρόγραμμα και παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και τον ήθελαν να στρέφεται κυρίως στα ριάλιτι, θα υπάρξει σοβαρή επένδυση και στη μυθοπλασία. Εξάλλου, ο Alpha με εξαίρεση την προηγούμενη σεζόν, είχε στη φαρέτρα του σίριαλ που έκαναν τεράστια επιτυχία και έφεραν το κανάλι στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Το ίδιο σκοπεύει λοιπόν να κάνει και τη σεζόν 2020- 2021 φροντίζοντας να κρατήσει τα δυνατά του χαρτιά!

Έτσι παρόλο που υπήρξαν κάποιες σκέψεις να μην πάρει το “πράσινο φως” η “Μουρμούρα” γιατί ενδεχομένως να κούραζε ύστερα από επτά χρόνια, αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά για όγδοη σεζόν.

Και θα συνεχιστεί με τα ίδια ζευγάρια, αφού η “Μουρμούρα” κατάφερε να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, σε αντίθεση με το “Σπίτι είναι” που πήρε τη θέση της σειράς “Το σόι”. Έτσι, το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και αναδεικνύεται στο μακροβιότερο κωμικό σίριαλ στην ιστορία της τηλεόρασης.

Πολλές αμφιβολίες υπήρξαν και για το “Έλα στη θέση μου”. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι ηθοποιοί που εξέφρασαν και δημόσια την αντίθεση της στο να συνεχιστεί το σίριαλ για μία ακόμη χρονιά. Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει όμως φανερώνουν ότι ο κόσμος θέλει να το βλέπει και έτσι και αυτό πήρε το “πράσινο φως” από τον Alpha. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα συνεχίσουν όλοι οι ηθοποιοί, ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και αρκετές προσθήκες στο καστ. Αυτό όμως είναι κάτι που θα οριστικοποιηθεί τον Ιούνιο, όταν θα έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα και θα επανέλθουμε σιγά- σιγά στην κανονικότητα.