Alpha: Έρχεται νέο ριάλιτι με ζευγάρια!
Stay tuned

Alpha: Έρχεται νέο ριάλιτι με ζευγάρια!

Alpha: Έρχεται νέο ριάλιτι με ζευγάρια!

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Μπορεί μέχρι πριν από δύο χρόνια ο Alpha να σνόμπαρε τα ριάλιτι και να είχε γεμίσει την prime time ζώνη του με σίριαλ που γνώρισαν μάλιστα και μεγάλη επιτυχία, αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Το πείραμα με το Bachelor και με τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» πέτυχε και έτσι ετοιμάζονται πυρετωδώς καινούργια ριάλιτι που θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο και μετά, όταν δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν τα γυρίσματα χωρίς το φόβο της πανδημίας.

Εκτός από τον «Εφιάλτη» με τον Έκτορα Μποτρινι που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και θα επιστρέψει όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, ο Alpha θέλει να εντάξει στο νέο του πρόγραμμα ακόμα ένα ριάλιτι με ζευγάρια.

Πρόκειται για ένα ριάλιτι σχέσεων που θυμίζει το Power couple που προβάλλεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό. Σε αυτό συμμετέχουν ζευγάρια που κλείνονται σε ένα σπίτι και πρέπει να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες. Μέσα από αυτές θα τεστάρουν όχι μόνο τις αντοχές τους αλλά και την ίδια τους την σχέση, αφού τα εμπόδια που θα συναντήσουν θα είναι πολλά και οι πειρασμοί ακόμα περισσότεροι.

Το ζευγάρι που θα καταφέρει να κερδίσει τις αποστολές και θα βγει αλώβητο από αυτή τη δύσκολη συνθήκη είναι αυτό που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Αυτές τις μέρες στον Alpha υπάρχουν συζητήσεις για το budget της νέας χρονιάς κι εκεί θα κριθούν πολλά. Πάντως, στόχος του σταθμού είναι να επενδύσει στα ριάλιτι, μιας και το κενό που θα αφήσει το Bachelor που θα τελειώσει τα Χριστούγεννα πρέπει να καλυφθεί με κάτι εξίσου πετυχημένο.