Alpha: Έρχεται το The Bachelorette;
Stay tuned

Alpha: Έρχεται το The Bachelorette;

Alpha: Έρχεται το The Bachelorette;

Όλα τα νέα από το κανάλι της Κάντζας

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να είναι στην αρχή και να μην έχει διαμορφωθεί ακόμα το τοπίο, αλλά στον Alpha έχουν πάρει ήδη τα πρώτα μηνύματα από την τηλεθέαση των προγραμμάτων.

Μέχρι τώρα το κανάλι της Κάντζας επένδυε στη μυθοπλασία και άφηνε τα… ριάλιτι στους άλλους. Αυτό από φέτος άλλαξε και το κανάλι εξασφάλισε όχι μόνο τα δικαιώματα του Bachelor, αλλά και τον “Εφιάλτη στην κουζίνα” του Έκτορα Μποτρίνι.

Γενικότερα, η τάση που επικρατεί είναι να υπάρχει ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα που να περιλαμβάνει και εκπομπές που απευθύνονται στους λάτρεις των ριάλιτι. Αυτό φαίνεται από την επιλογή τους να επαναφέρουν τις “Οικογενειακές ιστορίες” αλλά και την απόφαση να επιστρέψει το “Πάμε πακέτο” που έκοψαν πέρσι.

Το Bachelor ήταν το πρώτο ριάλιτι που λάνσαρε ο Alpha για φέτος και τα νούμερα της πρεμιέρας τους δικαίωσε. Εννοείται ότι οι άνθρωποι του σταθμού γνωρίζουν καλά ότι όταν θα μπουν στο παιχνίδι οι “Άγριες μέλισσες” τα νούμερα θα πέσουν. Αλλά αυτό που ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο τον Alpha είναι ότι το Bachelor συζητήθηκε και μάλιστα πολύ. Ήταν πρώτο trend στο Twitter και από τότε που ξεκίνησε έγινε πρώτο θέμα σε sites και εκπομπές.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ένα κανάλι επιλέγει τέτοιου είδους εκπομπές. Να γίνεται ντόρος και να τροφοδοτεί με υλικό σχολιασμού από τις υπόλοιπες εκπομπές. Από αυτή την άποψη το Bachelor πέτυχε!

Και ακόμα κι αν έχει δεχτεί αρνητικές κριτικές, ασχολήθηκαν μαζί του, κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα με τα προγράμματα του Alpha.

Όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου στον σταθμό σκέφτονται να εντάξουν στο πρόγραμμα τους και το The Bachelorette που είναι η γυναικεία εκδοχή του παιχνιδιού και μάλιστα είναι πιθανόν η… Εργένισσα να είναι μία από τις κοπέλες που απέρριψε ο Bachelor.

Στο Bachelorette πρωταγωνίστρια είναι μια νέα, ανεξάρτητη γυναίκα που μπαίνει σε ένα σπίτι (στη συγκεκριμένη περίπτωση μια έπαυλη με πισίνα) όπου την πολιορκούν 20 άντρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αμερική το Bachelor παίζεται ανελλιπώς εδώ και18 χρόνια, αλλά από τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσα στο παιχνίδι, μόνο ένα παντρεύτηκε.

Για να δούμε τι θα κάνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος όταν βγει από το παιχνίδι…