Ανακατάξεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται;
Stay tuned

Ανακατάξεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται;

Ανακατάξεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται;

Με σημαντικές αλλαγές τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες, θα συνεχίσει του χρόνου το «Πρωινό». Ο ΑΝΤ1 επιθυμεί του χρόνου να παρουσιάσει ένα διαφορετικό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να κερδίσει πόντους τηλεθέασης.

Η πιο μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με τη θεματολογία και τη δομή της εκπομπής. Οι συντελεστές του «Πρωινού» σε συνεργασία με τα στελέχη του σταθμού σκέφτονται του χρόνου η εκπομπή να εστιάσει στα κοινωνικά θέματα πάρα στη lifestyle επικαιρότητα.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αλλά ειδικά το πρώτο μέρος της εκπομπής θα είναι αφιερωμένη στην επικαιρότητα και ειδικότερα στην κοινωνική διάσταση της ειδησεογραφίας.

Σταθεροί στα πόστα τους παραμένουν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκόρδα και ο Τάσος Τεργιάκης. Παρ΄όλο που για τον τελευταίο ακουγόταν έντονα ότι μπορεί να επιστρέψει στην Ελένη, είναι από τους πρώτους που έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όπως ανακοινώθηκε και στο φινάλε της εκπομπής, δεν θα συνεχίσει του χρόνου στο «Πρωινό». Τώρα, αν θα πάει στην Ελένη Μενεγάκη ή αν θα κάνει κάτι άλλο που δεν περιμένει κανείς, είναι κάτι που θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

Για τον Βαγγέλη Περρή υπάρχουν ερωτηματικά για το αν θα συνεχίσει στο «Πρωινό». Ο Αλέξης Μίχας και ο Χρήστος Νέζος φαίνεται ότι δεν θα είναι του χρόνου στο πόστο τους. Το ίδιο ισχύει και για τη Νάνσυ Παραδεισανού και εκκρεμούν κάποιες συζητήσεις για το αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 ή αν θα αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη. Πιθανότατα το πάνελ να ενισχυθεί με τη Φωτεινή Πετρογιάννη που αποχωρεί από τον Alpha.

Νέα προσθήκη στο «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης που τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην «Φωλια των Κου Κου». Την αντίστροφη πορεία ακολούθησε η δημοσιογράφος, Μαρία Κοκολάκη. Η έμπειρη ρεπόρτερ συμφώνησε να συμμετέχει στο νέο πρωινό του STAR.

Τέλος, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη παρέμεινε στο «Πρωινό», αλλά σε άλλο πόστο, αφού θα είναι πλέον υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής. Στο τιμόνι της εκπομπής παραμένει η Χρύσα Ζορκαδη.