Ανατροπή: Πρόσωπο του ΑΝΤ1 στη νέα πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα
Stay tuned

Ανατροπή: Πρόσωπο του ΑΝΤ1 στη νέα πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Ανατροπή: Πρόσωπο του ΑΝΤ1 στη νέα πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Ποιος προοριζόταν για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τελικά πάει Οpen; Ο Γιάννης Πουλόπουλος γράφει για το Znews

Τελικά αυτό το καλοκαίρι κρύβει πολλές εκπλήξεις και τηλεοπτικές ειδήσεις που δεν περιμέναμε. Ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού κόσμος πάει κι έρχεται στα γραφεία διευθυντικών στελεχών, ενώ τα δοκιμαστικά διαδέχονται το ένα το άλλο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι εκεί που μαθαίναμε ότι κάποιο πρόσωπο έχει «κλειδώσει» για μια εκπομπή τελικά μαθαίνουμε ότι θα κάνει κάποια άλλη…

Για παράδειγμα η Μπέττυ Μαγγίρα που συζητούσε με το Open για το Glam Wars που θα κάνει το κανάλι. Τελικά συμφώνησε να αναλάβει την πρωινή ζώνη και το ριάλιτι μόδας θα αναλάβει η Κάτια Ταραμπάνκο, που συζητούσε με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του My Style Rocks.

Αντίστοιχα, για τον Θανάση Αλευρά ακούγαμε εδώ και καιρό ότι τον προόριζαν για την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μάλιστα, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, το όνομα του Αλευρά και του Κρατερού Κατσούλη ήταν τα πρώτα που έπεσαν στο τραπέζι όταν αποφασίστηκε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα αναλάβει τελικά τον «Εκατομμυριούχο» και το The 2night show.

Από εκεί και μετά ξεκίνησε ένας γύρος δοκιμαστικών για να βρεθεί ο παρουσιαστής του «Ταλέντου». Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Νικόλας Ράπτης, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης προστέθηκαν στη λίστα των υποψηφίων αλλά τελικά τη θέση φαίνεται να κερδίζει η Έλενα Τσαβαλιά.

Ο Θανάσης, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, είναι υποψήφιος για το νέο πρωινό του Open με την Μπέττυ Μαγγίρα. Κι επειδή οι δύο τους έχουν συνεργαστεί και γνωρίζονται χρόνια είναι υπέρμαχοι της ιδέας να μεταφέρουν τη χημεία που έχουν στη σκηνή και στη μικρή οθόνη.

Οριστικές αποφάσεις για την τελική σύνθεση της εκπομπής αναμένονται στις επόμενες δύο εβδομάδες.