Ανατροπή στο Shopping Star: Πώς ο κορονοϊός αλλάζει τα δεδομένα;
Stay tuned

Ανατροπή στο Shopping Star: Πώς ο κορονοϊός αλλάζει τα δεδομένα;

Ανατροπή στο Shopping Star: Πώς ο κορονοϊός αλλάζει τα δεδομένα;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Μεγάλες αλλαγές έχει επιφέρει το γενικό lockdown που έχει επιβληθεί από τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα. Είδαμε ήδη ότι το MasterChef πρέπει να βρει νέα φόρμουλα, που να θυμίζει περισσότερο το Big Brother και όχι το GNTM, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ενώ όλες οι μεγάλες παραγωγές που προγραμματίζονταν για το δεύτερο μισό της σεζόν, όπως είναι το Your Face Sounds Familiar και το Dancing with the Stars έχουν παγώσει.

Όσο όμως τα μαγαζιά είναι κλειστά δυσκολεύονται και τα ριάλιτι μόδας. Στο My Style Rocks έχει δοθεί εντολή να εντατικοποιηθούν τα γυρίσματα και οι παίκτριες να δανείζονται ρούχα και αξεσουάρ από την προσωπική τους συλλογή ή από φίλες τους.

Σto Style me up δεν απαιτείται από τις παίκτριες να κάνουν βόλτα στα μαγαζιά και έτσι τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους τα φέρνουν στιλίστες.

Εκεί όμως που υπάρχει πρόβλημα είναι με το Shopping Star. Κι αυτό γιατί οι παίκτριες επισκέπτονται μαγαζιά με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και έχουν ένα συγκεκριμένο budget που πρέπει να ξοδέψουν. Όπως και στην προηγούμενη καραντίνα έτσι και τώρα, δεν μπορούν να γίνουν γυρίσματα αν δεν λειτουργήσουν τα καταστήματα. Ευτυχώς, η παραγωγή της εκπομπής και το Star είχαν οργανωθεί και προνοήσει από νωρίς και υπάρχει στοκ επεισοδίων μέχρι και τις γιορτές, όπου αναμένεται να έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα.